Ντέμιαν Προσαλέντης: Ποιος είναι ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος του GNTM 3 (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ντέμιαν Προσαλέντης: Ποιος είναι ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος του GNTM 3 (βίντεο)

17:37 | 9/9/20

Για την απίστευτη ιστορία του έχει γράψει μέχρι και το Forbes

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3 το ενδιαφέρον των κριτών κέντρισε όχι τόσο με την (γοητευτική ούτως ή άλλως εμφάνισή του)
αλλά με την απίστευτη ιστορία του ο Ντέμιαν Προσαλέντης. Ο 24χρονος διαγωνιζόμενος από την Κέρκυρα στο βίντεο για τη ζωή του αποκάλυψε πως ήταν πάμφτωχος και στα 20 του χρόνια κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος.

Και η αλήθεια είναι πως η ιστορία του νεαρού, έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον ενώ γι’ αυτόν είχε γράψει μέχρι και το Forbes πριν τρία χρόνια. Ο Ντέμιαν στα 17 του έφυγε από την Κέρκυρα και πήγε στη Θεσσαλονίκη για σπουδές τις οποίες άφησε, αφού όπως είπε, ο ίδιος είναι γι άλλη ζωή. «Μέτριο δεν πίνω ούτε τον καφέ μου» ακούγεται να λέγεται στο βίντεο.

Και αν κρίνουμε από τη συνέχεια, τότε έχει δίκιο.

Ποια είναι, όμως, η ζωή του;

Προέρχεται από παλιά ενετική οικογένεια, που έχει μάλιστα και θυρεό καθώς είναι γραμμένη στο Λίμπρο Ντ’όρο, ωστόσο περιέγραψε τον εαυτό του ως πραγματικά φτωχό. Μάλιστα, το Forbes στο σχετικό του άρθρο ανέφερε πώς ένας 21χρονος κατάφερε να γίνει εκατομμυριούχος.

Στα 19 του, λοιπόν, ο Ντέμιαν εγκαταλείπει τις σπουδές του και βρίσκεται στην Αμερική, όπου έπρεπε να ζήσει περίπου 200 δολάρια τον μήνα για ενοίκιο και βασικά προϊόντα. Το πρώτο διαμέρισμά του δεν είχε ντους ή επίπλωση. Κοιμόταν σε ένα στρώμα που βρήκε στα σκουπίδια.

Τελικά όμως, δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά ούτε αυτό το διαμέρισμα και έπρεπε να μετακομίσει σε κάποιον φίλο του για να μην μείνει άστεγος.

Επικεντρώθηκε στην ανάγνωση όσο το δυνατόν περισσότερο και στο να ξοδεύει ώρες την ημέρα σε διαδικτυακά σεμινάρια, βίντεο και ό,τι άλλο μπορούσε να του μάθει το τι πρέπει να ξέρει για να γίνει επιχειρηματίας.

Ίδρυσε την επιχείρησή του και την είδε να μεγαλώνει, φτάνοντας να κερδίζει αρκετές χιλιάδες δολάρια σε ένα μήνα. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στα 19 του απέκτησε το πρώτο του εκατομμύριο δολάρια γράφοντας κείμενα για ταξίδια.

Σήμερα έχει εταιρεία στην Αμερική, ενώ ο ίδιος ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, μοιράζεται εμπειρίες με το κοινό του στα social media (στο Instagram έχει περισσότερους από 250 χιλιάδες ακολούθους) και πληρώνεται γι’ αυτό.πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top