Ο ιερέας από την Καρδίτσα για τον Χαρδαλιά: Τον συγχαίρω που μου φίλησε το χέρι (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ο ιερέας από την Καρδίτσα για τον Χαρδαλιά: Τον συγχαίρω που μου φίλησε το χέρι (βίντεο)

21:52 | 22/9/20

«Πηγαίνοντας με μάσκα στην εκκλησία αμφισβητείς τις χάρες του Θεού», είπε ο πατέρας Κωνσταντίνος

Ο ιερέας του οποίου φίλησε το χέρι ο Νίκος Χαρδαλιάς στην Καρδίτσα συνεχάρη τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας για την κίνησή του. «Πώς θα φιλούσε το χέρι με μάσκα;», είπε ο πατέρας Κωνσταντίνος.

Η στιγμή όπου ο Νίκος Χαρδαλιάς φίλησε το χέρι του ιερέα στην Καρδίτσα προκάλεσε αντιδράσεις, με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας μέσω ανάρτησή του στο Facebook να αναφέρει πως: «Έκλινα στο ράσο του με σεβασμό, όχι φιλώντας το χέρι του».

Ο ίδιος ο ιερέας μίλησε στο Mega για το περιστατικό, λέγοντας αρχικά: «Τον συγχαίρω τον Υπουργό γιατί φίλησε το χέρι ιερέα, διότι οι χάρες του Θεού είναι πάνω από όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Εκεί ακουμπάμε, εκεί στηριζόμαστε, εκεί ελπίζουμε και θα έχουμε σίγουρα τη βοήθεια. Βέβαια όλες αυτές οι προσπάθειες που γίνονται θα πάρουν το καλό τέλος με τη βοήθεια του Θεού».

Στη συνέχεια ο πατέρας Κωνσταντίνος ρωτήθηκε μήπως θα έπρεπε ο Νίκος Χαρδαλιάς να του φιλήσει το χέρι με μάσκα, απαντώντας: «Με τη μάσκα να φιλήσει το χέρι; Δεν θα το παραδεχόμουν. Ποιος πατέρας πάει με τη μάσκα να φιλήσει το παιδί του;».

Ο ιερέας πρόσθεσε πως μέσα στο ναό «δεν πρέπει να πηγαίνουμε με μάσκες. Πηγαίνοντας με μάσκα αμφισβητείς τις χάρες του Θεού. Τους νόμους τους σεβόμαστε, όμως οι νόμοι της πολιτείας με τις χάρες του Θεού απέχουν πολύ».

Twitter για Χαρδαλιά που φίλησε το χέρι παπά: Το μύρισε για να τσεκάρει ότι είχε βάλει αντισηπτικό
Πριν λίγες μέρες ο Νίκος Χαρδαλιάς ασκούσε έντονη κριτική στον Γιώργο Κουμουτσάκο που πήγε να κοινωνήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό.

«Θα σας μιλήσω από καρδιάς. Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Σήμερα ο υφυπουργός συμμετείχε και συντόνιζε την επιχείρηση απεγκλωβισμού των κατοίκων της Οξυάς στην Καρδίτσα. Βίντεο τον δείχνει να πλησιάζει έναν παπά και να φιλάει το χέρι του, συγκεκριμένα το ράσο του, χωρίς να φοράει μάσκα.

Οι χρήστες του Twitter τρελάθηκαν. «Ας ελπίσουμε να φτάσει ο διαφωτισμός κάποια στιγμή και στο Ελλαδιστάν!», «Και προχθές έκραζε τον Κουμουτσάκο», «Πονηρός. Φίλησε μανίκι. Σου λέει οι άλλοι θα φιλάνε το χέρι, όποτε δεν κινδυνεύει» ήταν μερικά από τα tweets.

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top