Ο τραγουδιστής του viral «Σώστε τη γιαγιά» μιλάει για τις αντιδράσεις του κόσμου | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Ο τραγουδιστής του viral «Σώστε τη γιαγιά» μιλάει για τις αντιδράσεις του κόσμου

13:48 | 8/9/20

«Σε όλο αυτό που ζούμε ο καθένας έχει το ρόλο του. Η κυβέρνηση να κάνει τη δουλειά της, οι δημοσιογράφοι ενημέρωση, κι εγώ τον κλόουν»

Για το τραγούδι του με θέμα τον κορονοϊό και τίτλο «Σώστε τη γιαγιά» που έγινε αμέσως viral μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί της Τρίτης (8/9) ο τραγουδιστής Θέμος Ρίζος.

Ο καλλιτέχνης ο οποίος έγραψε και τραγούδησε το «Σώσε τη γιαγιά», όπως είπε μιλώντας στο Mega επιστράτευσε το χιούμορ του για να προτρέψει τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα.

«Σε όλο αυτό που ζούμε ο καθένας έχει το ρόλο του. Η κυβέρνηση να κάνει τη δουλειά της, οι δημοσιογράφοι ενημέρωση, κι εγώ τον κλόουν» ανέφερε χαμογελώντας.

«Έτυχε στην καραντίνα που δεν είχα τι να κάνω, έγραψα τραγούδια που σχετίζονται με τον κορονοϊό και έγιναν viral. Ήταν πολύ θετικές οι αντιδράσεις του κόσμου» πρόσθεσε.

Τέλος, τόνισε την ανάγκη έγκαιρης στήριξης της κυβέρνησης προς τους καλλιτέχνες, καθώς όπως σημείωσε, ακολουθεί δύσκολος χειμώνας.πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top