Παρασκευοπούλου για τροχαίο που τη στιγμάτισε: Το αμάξι τούμπαρε, σύρθηκα 60 μέτρα στο αντίθετο ρεύμα (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Παρασκευοπούλου για τροχαίο που τη στιγμάτισε: Το αμάξι τούμπαρε, σύρθηκα 60 μέτρα στο αντίθετο ρεύμα (βίντεο)

17:15 | 14/9/20

«Θυμάμαι κάθε δευτερόλεπτο, στροβιλιζόμουν μέσα στο αμάξι» τόνισε η δημοσιογράφος στην εξομολόγηση της

Για την τηλεοπτική της πορεία στην παρουσίαση δελτίων ειδήσεων στην ΕΡΤ, το γιο της αλλά και το τροχαίο που
παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή και τη στιγμάτισε μίλησε η Αντριάννα Παρασκευοπούλου στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Δευτέρας.

Αναφερόμενη στην ΕΡΤ, η δημοσιογράφος είπε: «Η αλήθεια είναι ότι μου έχουν γίνει προτάσεις και δεν το είχα σκεφτεί. γιατί την αγαπώ πολύ την ΕΡΤ. Είμαι αυτό που λέω παιδί της ΕΡΤ.

Μία γυναίκα πρέπει να προσπαθεί 1.000 φορές περισσότερο από έναν άνδρα συνάδελφό της σε αυτήν την δουλειά, ειδικά όταν έχεις μία εμφάνιση που από τον κόσμο θεωρείται καλή εμφάνιση, εκεί είναι που πρέπει να καταβάλεις πολλαπλάσιες προσπάθειες για να πείσεις ότι αυτό που βλέπει ο κόσμος δεν είναι μόνο αυτό αλλά και κάτι άλλο.

Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν 5 λεπτά πριν πέσει το σήμα του δελτίου δέχτηκα ένα τηλεφώνημα ότι ο γιος μου, ο οποίος ήταν σε αγώνα μπάσκετ στην Πάτρα, είχε χτυπήσει πολύ σοβαρά. Εκεί όταν έπεσε το σήμα τέλους ήταν πολύ δύσκολα».

Θυμούμενη το τροχαίο που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή και της στιγμάτισε τη ζωή, τόνισε: «Ήταν ένα τροχαίο που ένας οδηγός παραβίασε το stop, χτύπησε στο αμάξι, το αμάξι τούμπαρε, σύρθηκα 60 μέτρα στο αντίθετο ρεύμα και σώθηκα χάρη στη ζώνη ασφαλείας.

Ήταν δύσκολο να μιλώ για το τροχαίο, ξέρεις όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν έχω καταφέρει να συμφιλιωθώ με εκείνες τις στιγμές. Θυμάμαι κάθε δευτερόλεπτο, στροβιλιζόμουν μέσα στο αμάξι, ένιωθα όλη τη δίνη κι ότι η ζώνη είναι αυτή που με κρατά στη ζωή.

Όταν ήμουν μες στο αμάξι έλεγα μια φράση ότι για τα παιδιά μου αυτό δεν θα το επιτρέψω να γίνει. Επειδή ήμουν μαχήτρια αυτό που έκανα γιατί είχα σπάει και το χέρι ήταν μόλις έβγαλα τον γύψο να αρχίσω να οδηγώ γιατί δεν ήθελα να φωλιάσει μέσα μου η φοβία».πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top