Παρέμβαση ΕΣΡ για Big Brother: Πάνω από 200 καταγγελίες | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Παρέμβαση ΕΣΡ για Big Brother: Πάνω από 200 καταγγελίες

14:19 | 7/9/20

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης - «Έχει ήδη σχηματιστεί φάκελος»

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες μετά το σχόλιο του παίκτη του Big Brother, Αντώνη Αλεξανδρίδη
που προωθούσε την κουλτούρα του βιασμού. Ο 31χρονος από την Κρήτη, αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, μετά την αποβολή του από την παραγωγή, αλλά η οργή του κόσμου, παραμένει.

Το ΕΣΡ, από το οποίο, χθες βράδυ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ζήτησε την παρέμβασή του, με σημερινή ανακοίνωση αναφέρει πως ήδη έχει σχηματιστεί φάκελος για την υπόθεση, ενώ ορίσθηκε και εισηγητής.

Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση εξηγεί για ποιο λόγο "σιωπά", όπως έλεγαν πολλοί, ενώ αποκαλύπτει πως έχει λάβει μέχρι στιγμής πλήθος καταγγελιών για τη σκηνή με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη όπου λέει «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Δείτε την ανακοίνωση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης:

«Στο Συμβούλιο έχει περιέλθει πλήθος καταγγελιών (πλέον των διακοσίων) για διάπραξη (διοικητικού) αδικήματος κατά τη διάρκεια εκπομπής τηλεοπτικού σταθμού μέσω του διαδικτυακού του ιστοτόπου.

Κάποιοι από τους καταγγέλοντες διαμαρτύρονται και διερωτώνται «γιατί σιωπά το ΕΣΡ», η δε απάντηση σ' αυτό είναι απλή: Διότι το ΕΣΡ έχει νομική υποχρέωση να σιωπά!

Και τούτο επειδή, ως κρατική αρχή που κρίνει (και αποφασίζει) επί καταγγελιών (υποχρεούται να) ομιλεί - μετά από τήρηση νόμιμων διαδικασιών - μόνο με τις αποφάσεις του και όχι προκαταβολικώς, εμφανιζόμενο στην συνέχεια (και) ως αντικειμενικός κριτής θεμάτων για τα οποία έχει ήδη εκφρασθεί.

Για το συγκεκριμένο πάντως ζήτημα σχηματίσθηκε ήδη φάκελος και ορίσθηκε εισηγητής».

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top