Πατέρας πεθαίνει από καρκίνο – Η οικογένεια πρέπει να διαλέξει ποιο από τα 4 παιδιά του θα τον αποχαιρετήσει | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Πατέρας πεθαίνει από καρκίνο – Η οικογένεια πρέπει να διαλέξει ποιο από τα 4 παιδιά του θα τον αποχαιρετήσει

12:13 | 10/9/20

Ο κορονοϊός δημιουργεί τραγικές καταστάσεις

Ο 39χρονος Mark Keans βρίσκεται στο τέλος της ζωής του καθώς ο καρκίνος στο κεφάλι και τους πνεύμονες τον νικά.

Η οικογένειά του βρίσκεται μπροστά σε ένα τραγικό δίλημμα: πρέπει να διαλέξει ποιο από τα 4 παιδιά της, ηλικίας από 7-13 ετών, θα μπορέσει να τον επισκεφτεί στο νοσοκομείο για να αποχαιρετίσει τον πατέρα του!

Και αυτό γιατί η οικογένεια ζει στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και εξαιτίας των ελέγχων στα σύνορα για τον κορονοϊό δεν μπορούν να διασχίσουν όλοι τα σύνορα Κουίνσλαντ.

«Τα παιδιά θέλουν απελπισμένα να τον δουν. Μας λένε ότι είμαστε εγωιστές και δεν υπολογίζουμε τους άλλους καρκινοπαθείς. Δεν έχω ιδέα πώς διαλέγεις ποιο παιδί θα πάει» λέει στο 7NEWS ο παππούς τους Bruce Langborne.

Η οικογένεια ζήτησε από τον πρωθυπουργό Σκοτ Μόρινσον να παρέμβει για να λυθεί το ζήτημα καθώς και τα 4 παιδιά θέλουν να αποχαιρετίσουν τον πατέρα τους. Εκφράζει επίσης φόβους ότι σε λίγο δεν θα μπορούν να τον αναγνωρίσουν καθώς μέρα με τη μέρα η κατάστασή του επιδεινώνεται.

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top