Πώς να οργανώσετε σωστά το ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Πώς να οργανώσετε σωστά το ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη

14:13 | 9/9/20

Δύο έξυπνες συμβουλές για περισσότερη εξοικονόμηση χώρου

Πρόκειται για το ντουλάπι στο οποίο αποθηκεύετε αντικείμενα και προϊόντα από πολλές κατηγορίες. Απορρυπαντικό πλυντηρίου και υγρό πιάτων,
τα γάντια και τα σφουγγάρια για τον καθαρισμό της κουζίνας, τα ανίστοιχα απορρυπαντικά, σακούλες, λάδι, ξύδι ακόμη και τον κάδο των σκουπιδιών.

Για ένα τέτοιο ντουλάπι, λοιπόν, μέσα στο οποίο θα βρείτε σχεδόν τα πάντα, ακολουθήστε τρία έξυπνα βήματα για να το έχετε πάντα οργανωμένο. Με αυτόν τον τρόπο θα διευκολύνετε την καθημερινότητά σας στην κουζίνα, βρίσκοντας πολύ πιο εύκολα αυτό που αναζητάτε.

Αποθηκεύστε κατακόρυφα

Εκμεταλλευτείτε κάθε χώρο του ντουλαπιού σας, αποθηκεύοντας τα πράγματά σας κατακόρυφα. Στο εμπόριο θα βρείτε διαφόρων ειδών κουτιά και ραφιέρες που μπορούν να εξυπηρετήσουν τον σκοπό σας. Πάρτε ένα για κάθε είδος αντικειμένων που αποθηκεύετε έτσι ώστε να τα έχετε ξεχωριστά ανά κατηγορίες.

Τοποθετήστε μια ράγα

Από την μία άκρη του ντουλαπιού ως την άλλη τοποθετήστε μια ράγα, έτσι ώστε να μπορείτε να κρεμάτε κάποια αντικείμενα, προκειμένου να απελευθερώσετε χώρο. Προτιμήστε τα απορρυπαντικά σε σπρέι, τα οποία πιάνουν και αρκετό χώρο.

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top