Σάκης Ρουβάς: Η διαφήμιση αυτοκινήτου στο Ηρώδειο και η συγγνώμη | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Σάκης Ρουβάς: Η διαφήμιση αυτοκινήτου στο Ηρώδειο και η συγγνώμη

17:22 | 29/9/20

Οι εξηγήσεις του τραγουδιστή μέσω social media και η ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού για το θέμα

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε τις τελευταίες ώρες μία προωθητική κίνηση του Σάκη Ρουβά για γνωστή μάρκα πολυτελούς αυτοκινήτου
που αναρτήθηκε στα social media του τραγουδιστή. Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης εμφανιζόταν να μπαίνει σε ένα παρκαρισμένο τζιπ έξω από το Ηρώδειο, ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσης του έγραφε: «Έτοιμος για βόλτα».

Η επίμαχη ανάρτηση προκάλεσε άμεσα αντιδράσεις, κυρίως από τους χρήστες των social media, με τον Ρουβά σύντομα να κατεβάζει τη φωτογραφία. Τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν ποικίλα, ενώ λίγες ώρες μετά ο τραγουδιστής με μία νέα ανάρτηση στο στόρι του στο Instagram, ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε, εξηγώντας μεταξύ άλλων πως η εταιρεία αυτοκινήτων δεν είχε γνώση, ενώ τόνισε τον σεβασμό του στην πολιτιστική μας κληρονομιά.

«Η συναυλία μου με τη Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων, για την ευκαιρία που μου δόθηκε, να τραγουδήσω στον εμβληματικό αυτό χώρο. Λυπάμαι που αυτή η στιγμή μου συνδέθηκε, δυστυχώς, και με μία άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social media μου, σχετική με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε.

Αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε το σφάλμα, η ανάρτηση κατέβηκε, καθώς ο σεβασμός μου στα μνημεία και στην πολιτιστική μας κληρονομιά είναι δεδομένος και αναμφισβήτητος. Ζητώ συγγνώμη, για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε», έγραψε χαρακτηριστικά.


Η επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού

Λίγες ώρες πριν κι ενώ οι αντιδράσεις στα social media ήταν πολλές, το υπουργείο Πολιτισμού, παρενέβη με επίσημη ανακοίνωση, τονίζοντας πως η διαφήμιση έγινε χωρίς άδεια

«Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από τον Ν. 3028/2002 διατάξεις», έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top