Σάλος με Αμερικανίδα που γύρισε από διακοπές στην Ελλάδα και διέσπειρε τον κορονοϊό | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Σάλος με Αμερικανίδα που γύρισε από διακοπές στην Ελλάδα και διέσπειρε τον κορονοϊό

09:52 | 15/9/20

Νομικές συνέπειες για την 26χρονη

Μία 26χρονη Αμερικανίδα κατηγορείται ότι σκόρπισε τον κορονοϊό στη Βαυαρία με επισκέψεις σε μπαρ και μπυραρίες αν και θα έπρεπε να είναι σε καραντίνα.

Η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, εργάζεται σε ξενοδοχείο για Αμερικανούς στρατιώτες στη Γερμανία και είχε επιστρέψει στη χώρα μετά από ταξίδι στην Ελλάδα στο τέλος Αυγούστου, σύμφωνα με τον Guardian.

Σύμφωνα με τις αρχές της πόλης η γυναίκα υποβλήθηκε σε τεστ στις 8 Σεπτεμβρίου αφού παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα.

Αν και της δόθηκαν οδηγίες να παραμείνει σε καραντίνα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, η ίδια τις αγνόησε και βγήκε για βόλτα σε μπαρ και μπυραρίες. Το επόμενο πρωί το τεστ βγήκε θετικό στον κορoνοϊό.

Ο μέχρι στιγμής απολογισμός από την συμπεριφορά της Αμερικανίδας ήταν, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ήταν να προσβληθούν με τον ιό τουλάχιστον 22 Αμερικανοί στο ξενοδοχείο το οποίο υποχρεώθηκε να βάλει λουκέτο για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν νομικές συνέπειες για την 26χρονη αν αποδειχθεί ότι αγνόησε τις οδηγίες. «Θα της επιβληθεί βαρύ πρόστιμο. Τέτοια ανευθυνότητα πρέπει να τιμωρείται ξεκάθαρα» πρόσθεσε ο ίδιος.

Για την ώρα, πάντως, παραμένει αδιευκρίνιστο αν η 26χρονη νόσησε με κορονοϊό στην Ελλάδα ή στη Γερμανία όπου ζει.

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top