Σοφία Καρβέλα: Κλείνω 12 χρόνια νηφάλια | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Σοφία Καρβέλα: Κλείνω 12 χρόνια νηφάλια

23:14 | 9/9/20

Η δημόσια εξομολόγηση στα social media

Ήταν 9 Σεπτεμβρίου του 2008, όταν η Σοφία Καρβέλα πήρε μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της, να σταματήσει οριστικά το αλκοόλ.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, κατά το παρελθόν, έχει μιλήσει μέσω των social media τόσο για την περιπέτεια της με το αλκοόλ όσο και για τις κρίσεις πανικού που αντιμετωπίζει.

Σήμερα, η Σοφία Καρβέλα «κλείνει» 12 χρόνια «καθαρή» και θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της γι’ αυτό της το επίτευγμα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Σήμερα είναι 12 χρόνια που ζω νηφάλια. Αυτό σημαίνει ότι επιβίωσα στην καραντίνα (με όλα όσα ήρθαν μαζί με αυτή) χωρίς κανένα ποτό, χωρίς να με συλλάβουν για επίθεση και αρχίζοντας μια επιχείρηση. Εάν με το να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα σε έχει μπλοκάρει από το να τη ζεις, προτείνω ανεπιφύλακτα να σκεφτείς να σταματήσεις και να μυρίσεις τα λουλούδια και τη βρωμιά που βγάζουν. Ελπίζω αυτό να βγάζει νόημα… Ευγνώμων για τους ανθρώπους εκεί έξω που μου έδειξαν ότι μπορεί να συμβεί και πολλή αγάπη σε εκείνους που ακόμη αγωνίζονται» έγραψε η Σοφία Καρβέλα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Karvela (@thesofiakarvela) στις


πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top