Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο Σπύρος Φωκάς | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο Σπύρος Φωκάς

14:27 | 5/9/20

Ένιωσε δυσφορία και έντονους πόνους στην καρδιά, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείου Κορίνθου

Στο νοσοκομείο της Κορίνθου οδηγήθηκε ο Σπύρος Φώκας για προληπτικούς λόγους καθώς ένιωσε δυσφορία και έντονους πόνους στην καρδιά.

Ο γόης του ελληνικού κινηματογράφου, από το 2018 ζει με τη γυναίκα της ζωής του, Λίλιαν στο χωριό Καλαμάκι Κορινθίας καθώς όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso τα πολλά έξοδα, όσο ζούσε στην Αθήνα, τον είχαν φέρει σε δεινή θέση.

Το άγχος όμως για τα χρέη επιβάρυναν την υγεία του ηθοποιού με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νοσοκομείο.

Η σύζυγός του Λίλιαν δήλωσε στην εφημερίδα πως: «Περάσαμε μια τραγική κατάσταση όλο αυτό το διάστημα, τόσο με τη ΔΕΗ όσο και με την Εφορία. Ο Σπύρος για πρώτη φορά στη ζωή του έπειτα από επίμονες προσπάθειες πήρε πνευματικά δικαιώματα από τις τόσες ταινίες που έχει παίξει στον ιταλικό κινηματογράφο.

Ωστόσο, επειδή χρωστούσε στην Εφορία, όλα αυτά τα λεφτά παρακρατήθηκαν. Αποτέλεσμα, να μην έχουμε ούτε ένα ευρώ να ζήσουμε, αλλά και να πληρώσουμε το ρεύμα, οπότε η ΔΕΗ το έκοψε. Όλα αυτά δημιούργησαν στεναχώρια, δυσφορία και πόνους στην καρδιά στον Σπύρο μου, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στο νοσοκομείο» δήλωσε συγκινημένη στην εφημερίδα η σύζυγός του αναφορικά με τη μεγάλη περιπέτεια που βιώνει ο ηθοποιός εδώ και μερικές ημέρες.

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top