Τα λάθη που κάνετε κάθε φορά που φοράτε το κραγιόν σας | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Τα λάθη που κάνετε κάθε φορά που φοράτε το κραγιόν σας

19:45 | 8/9/20

Και πώς να τα αποφύγετε

Ποια δεν λατρεύει ένα καλό κραγιόν; Και πιο συγκεκριμένα ένα κραγιόν στο ιδανικό χρώμα για το πρόσωπό σας,
το οποίο αναδεικνύει το συνολικό μακιγιάζ και προσθέτει ζεστασιά και μια κομψή και λαμπερή αισθητική μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα;

Οι επαγγελματίες του χώρου, ωστόσο, εφιστούν την προσοχή στην εφαρμογή τους, καθώς αν το κραγιόν δεν εφαρμοστεί σωστά, ακόμη κι αν το φοράτε για να σας κάνει να νιώσετε υπέροχα, τα αποτελέσματα μάλλον θα είναι τα αντίθετα από τα επιθυμητά.

Δείτε, λοιπόν, ποια είναι τα κύρια λάθη που κάνετε κάθε φορά που το εφαρμόζετε και μάθετε πώς να τα αποφύγετε για τέλεια, λαμπερά χείλη.

Εφαρμόζετε το κραγιόν σε ξηρά χείλη

Η εφαρμογή κραγιόν σε ξηρό δέρμα έχει ως αποτέλεσμα αυτό να κολλάει στις ρωγμές γύρω από το στόμα σας. Αυτό που μπορείτε να κάνετε για να διατηρείτε τα χείλη σας ενυδατωμένα είναι να χρησιμοποιείτε ένα πολύ απαλό απολεπιστικό ή να φοράτε πάντα προστασία κάθε φορά που βγαίνετε έξω, έτσι ώστε να τα διατηρείτε σε άριστη κατάσταση και πάντα ενυδατωμένα.

Δεν χρησιμοποιείτε primer χειλιών

Η χρήση του primer χειλιών συνίσταται για σταθεροποιητικούς λόγους, καθώς βοηθάει στο να μην σας φεύγει το κραγιόν από το περίγραμμα των χειλιών σας.

Δεν χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα εργαλεία

Η εφαρμογή κραγιόν, κυρίως όταν πρόκειται για ένα έντονο χρώμα, έχει να κάνει με την ακρίβεια και τις ευκρινείς γραμμές. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο οι ειδικοί συστήνουν την χρήση σωστών εργαλείων. Ένα τέτοιο είναι ένα μολύβι χειλιών, με το οποίο θα δημιουργήσετε την καθορισμένη γραμμή γύρω από την άκρη των χειλιών σας για να συμπληρώσετε στη συνέχεια με το χρώμα. Αυτό μπορεί να γίνει με ένα κατάλληλο βουρτσάκι, έτσι ώστε να γεμίσετε το «πλαίσιο» με μεγαλύτερη ακρίβεια.

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top