Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε φαντάρος στη Λαμία | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε φαντάρος στη Λαμία

22:49 | 9/9/20

Ο στρατιώτης τέθηκε άμεσα σε καραντίνα

Έπειτα από τεστ ανίχνευσης της νόσου Covid-19 στο οποίο επιβλήθηκε, θετικό κρούσμα νεαρού στρατιώτη που
παρουσιάστηκε για τη θητεία του προέκυψε στο Στρατόπεδο Σχη (ΠΖ) Κωνσταντίνου Τσάκαλου (ΚΕΥΠ) και σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport μπήκε σε καραντίνα.

Οι ημερομηνίες κατάταξης της 2020 Ε'/ΕΣΣΟ είναι μεταξύ 7 - 10 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση θα υποβάλλονται σε τεστ όλοι οι νεοσύλλεκτοι.

Στο ΚΕΥΠ βρέθηκε Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ από Αθήνα (τα τοπικά κλιμάκια είναι σε καραντίνα από την Τρίτη) και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένα από τα τεστ επέστρεψε θετικό.

Για το αποτέλεσμα ενημερώθηκε άμεσα το Κέντρο, θέτοντας τον στρατιώτη -που είναι ασυμπτωματικός- σε καραντίνα. Σε ανάλογες περιπτώσεις οι υπηρεσίες του Στρατού έχουν λάβει πέραν του δέοντος μέτρα για την προστασία όλου του στρατιωτικού προσωπικού μην επιτρέποντας καμία διάδοση του νέου κορονοϊού.

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός στρατιώτης δεν είναι μέσα στα τέσσερα νέα κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, καθώς το αποτέλεσμα δεν είχε βγει μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (09/09).

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top