Το μυστικό για να δώσετε φθινοπωρινή αισθητική στο μπαλκόνι σας | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Το μυστικό για να δώσετε φθινοπωρινή αισθητική στο μπαλκόνι σας

19:34 | 8/9/20

Δύο έξυπνες συμβουλές για την ανανέωση του χώρου σας

Αν μαζί με την αλλαγή της εποχής σκέφτεστε να ανανεώσετε και το μπαλκόνι σας, μπορείτε να του δώσετε μια πιο φθινοπωρινή και οικεία αισθητική με λίγα μόλις βήματα.

Ακολουθείστε τις δύο συμβουλές που θα βρείτε παρακάτω και θα έχετε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο για να απολαμβάνετε τα απογεύματά σας στη βεράντα σας όσο ο καιρός το επιτρέπει ακόμα.

Στρώστε χαλιά

Ναι πολύ σωστά διαβάσατε. Οι ειδικοί συμβουλεύουν την τοποθέτηση χαλιών και στους χώρους του μπαλκονιού ή της βεράντας, έτσι ώστε να μπορέσετε να τους δώσετε μια πιο ζεστή αισθητική. Προτιμήστε χαλιά που να ταιριάζουν και με τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού και επιλέξτε εκείνα με λεπτή πλέξη, έτσι ώστε και να εναρμονιστούν με τις παρούσες καιρικές συνθήκες και να μπορείτε να τα καθαρίζετε πιο εύκολα.

Φροντίστε για τον φωτισμό

Ο φωτισμός για την διαμόρφωση αισθητικής και την μεταμόρφωση ενός χώρου αποτελεί το Α και το Ω. Δημιουργήστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα στο μπαλκόνι σας τοποθετώντας φωτιστικά δαπέδου με θερμό φωτισμό ή κρεμάστε μια σειρά από λαμπάκια στον τοίχο. Πολύ καλή επιλογή είναι και τα φαναράκια, για πιο ρουστίκ χαρακτήρα, και φυσικά τα κεριά που προσθέτουν επιπλέον ατμοσφαιρικότητα.

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top