Το μυστήριο με τους σπόρους από την Κίνα που κατέφτασαν σε τυχαίους αμερικανούς πολίτες (φώτο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

lamazi ad

Το μυστήριο με τους σπόρους από την Κίνα που κατέφτασαν σε τυχαίους αμερικανούς πολίτες (φώτο)

10:14 | 7/9/20

«Μην τους φυτέψετε» προειδοποιεί το υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ

Το αμερικανικό υπουργείο Γεωργίας ερευνά ήδη τις αναφορές αμερικανών πολιτών που έλαβαν μυστηριώδη πακέτα με σπόρους που φαίνεται να προέρχονται από την Κίνα.

Οι σπόροι στάλθηκαν με το ταχυδρομείο σε σπίτια στα μήκη και τα πλάτη των ΗΠΑ και το Οχάιο ήταν η πρώτη πολιτεία που εξέδωσε ανακοίνωση.

Η τοπική αστυνομία δήλωσε πως το πακέτο έφερε κινεζικά γράμματα και έλεγε πως στο εσωτερικό υπήρχαν κοσμήματα, μόνο που αντί για κοσμήματα το δέμα περιείχε σπόρους. Και βέβαια κανείς από τους παραλήπτες δεν είχε παραγγείλει πράγματα από την Κίνα.

Τα αμερικανικά Ταχυδρομεία επιβεβαίωσαν πως πολλοί αμερικανοί πολίτες έχουν λάβει αντίστοιχα πακέτα. Τουλάχιστον 27 πολιτείες έχουν εκδώσει τις δικές τους οδηγίες για τα πακέτα, σύμφωνα με τους «New York Times», αποτρέποντας τον κόσμο να ανοίξει τα σακουλάκια με τους σπόρους ή να τους φυτέψει.

Το ίδιο έκανε και επισήμως το υπουργείο Γεωργίας, κάλεσε όποιον έχει λάβει τέτοιο δέμα να επικοινωνήσει με τις πολιτειακές Αρχές και να κρατήσει το πακέτο, μέχρι να εκδοθεί νέα οδηγία για τις επόμενες κινήσεις...


πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top