Βελόπουλος: Εγώ στο παιδί μου δεν θα έβαζα μάσκα (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Βελόπουλος: Εγώ στο παιδί μου δεν θα έβαζα μάσκα (βίντεο)

12:10 | 11/9/20

«Λένε ψέματα, κοροϊδεύουν τον κόσμο» - Επίθεση σε Σύψα και Τσιόδρα

Αντίθετος με τη χρήση μάσκας και στα παιδιά δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, μία μέρα μετά την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ ότι τα κρούσματα σκαρφάλωσαν στα 372.

«Εγώ στο παιδί μου δεν θα έβαζα μάσκα, το λέω ξεκάθαρα. Αυτή είναι η άποψή μου. Πώς θα πείσεις ένα παιδί 7-8 ετών να φοράει τόσες ώρες τη μάσκα;» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Βελόπουλος μάλιστα έκανε επίθεση και κατά του Σωτήρη Τσιόδρα.

«Δεν έχω ξανακούσει για ασυμπτωματική ασθένεια. Δεν είμαι εδώ για να αμφισβητήσω την πανδημία. Αμφισβητώ τη μάσκα. Οι δηλώσεις Τσιόδρα και μάσκα είναι αντιφατικές. Λένε ψέματα. Κοροϊδεύουν τον κόσμο. Πριν τρεις μήνες λέγανε ότι οι μάσκες είναι επικίνδυνες. Μετά από 3 μήνες λένε ότι είναι υποχρεωτικές. Δεν έγιναν μελέτες. Πήραν 2,5 ευρώ. Σύψας, Τσιόδρας πήραν 2,5 εκατ. ευρώ, δεν ξέρω γιατί τα πήραν».

Σε ερώτηση τηλεθεατή για το αν το παιδί του προσβληθεί από κορονοϊό ακολουθώντας την συμβουλή του, να μη φορέσει δηλαδή μάσκα τι θα κάνει, απάντησε: «Είπα την άποψή μου. Ας με διώξει η Πολιτεία, εγώ λέω για το δικό μου το παιδί. Γιατί πρέπει να επιβληθεί ένα μέτρο για το οποίο δεν υπάρχουν μελέτες;» αναρωτήθηκε.πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top