Απήγαγαν 24χρονο μοντέλο, το σκότωσαν και το πέταξαν σε ομαδικό τάφο | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Απήγαγαν 24χρονο μοντέλο, το σκότωσαν και το πέταξαν σε ομαδικό τάφο

12:36 | 6/10/20

Η οικογένεια αναγνώρισε τα ρούχα της

Τραγική ήταν κατάληξη της εξαφάνισης του 24χρονου μοντέλου Yessenia Alvarado από το Μεξικό, η οποία είχε απαχθεί από οπλισμένους άνδρες στις 18 Αυγούστου ενώ έκανε τα ψώνια της.

Το πτώμα της 24χρονης, που ήταν μητέρα ενός 5χρονου αγοριού, βρέθηκε σε ομαδικό τάφο μαζί με άλλα έξι πτώματα, αφήνοντας συντετριμμένη την οικογένειά της που την αναζητούσε τους δύο τελευταίους μήνες.

Για μέρες μετά την εξαφάνιση η οικογένεια δεχόταν πολλαπλά τηλεφώνηματα από τους απαγωγείς, που ζητούσαν λύτρα, μέχρι που μια μέρα η επικοινωνία κόπηκε.

Στις 20 Σεπτεμβρίου η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες στην περιοχή Cajeme, όπου και εντοπίστηκε ο ομαδικός τάφος. Η οικογένεια κλήθηκε στο σημείο των ερευνών και αναγνώρισε τα ρούχα της Yessenia.

Τρεις ύποπτοι έχουν συλληφθεί, παραμένει ωστόσο άγνωστο αν σχετίζονται με κάποιο καρτέλ.

Ο αδερφός της κοπέλας, Juan Alvarado, έγραψε στο Facebook: «Πέτα μακριά αδερφή μου. Θα μου λείψεις φίλη μου. Θα σε δω σύντομα, θα είμαστε πάλι μαζί, βασίλισσά μου».

Σύμφωνα με την Daily Mail η Yessenia Alvarado είχε συμμετάσχει στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού Solo To Te Ame του μεξικανού τραγουδιστή Jose Manuel.πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top