Αρκουμανέας για γηροκομείο: Κάποιοι νοσηλευτές νοσούν εδώ και δύο εβδομάδες | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Αρκουμανέας για γηροκομείο: Κάποιοι νοσηλευτές νοσούν εδώ και δύο εβδομάδες

12:00 | 1/10/20

«Ο αριθμός των κρουσμάτων ξεπέρνα τους 40»

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας έκανε λόγο για πολύ μεγάλη διασπορά του κορονοϊού στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων «Αττική» στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο κ. Αρκουμανέας τόνισε, σύμφωνα με τον skai.gr, ότι ο αριθμός των κρουσμάτων ξεπέρνα τους 40, ενώ όπως υποστήριξε κάποιοι νοσηλευτές φαίνεται από τους πρώτους έλεγχους να νοσούν εδώ και δυο εβδομάδες.

Το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησε η μεταφορά των ηλικιωμένων στα νοσοκομεία αναφοράς COVID-19 «Ευαγγελισμός», «Σισμανόγλειο», «Αττικόν» και «Ασκληπιείο».

«Πρόκειται για εξαιρετικό περιστατικό δεν υπάρχει αμφιβολία» σχολίασε νωρίτερα στον ΣΚΑΪ ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας - Υγείας του Παιδιού στην Εθνικής Σχολή Δημόσιας Υγείας και μέλος της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας Τάκης Παναγιωτόπουλος, εκτιμώντας ότι η δομή ενδέχεται να κλείσει. «Θα γίνει συστηματική ιχνηλάτηση. Ποιοι ήρθαν σε επαφή με ποιους» σημείωσε ο καθηγητής.

Από νωρίς το πρωί συνεργεία του δήμου Αθηναίων πλένουν και απολυμαίνουν το οικοδομικό τετράγωνο που βρίσκεται η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων «Αττική» στον Άγιο Παντελεήμονα.
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top