Ένα από τα πρώτα θύματα της Χρυσής Αυγής μιλάει για την απόφαση του δικαστηρίου: «Η χθεσινή μέρα, είναι μέρα χαράς και δικαίωσης» (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ένα από τα πρώτα θύματα της Χρυσής Αυγής μιλάει για την απόφαση του δικαστηρίου: «Η χθεσινή μέρα, είναι μέρα χαράς και δικαίωσης» (βίντεο)

10:54 | 8/10/20

«Δεν υπάρχουν αυταπάτες ότι τέλειωσαν όλα, καθώς το δηλητήριο του ρατσισμού και του φασισμού υπάρχει ακόμα στην κοινωνία»

Στην ιστορική απόφαση του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή εστίασε ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας εργατοϋπαλλήλων μετάλλου, Σωτήρης Πουλικόγιαννης, ο οποίος είναι ένας εκ των μελών του ΠΑΜΕ που δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση, τον Σεπτέμβριο του 2013.

Όπως είπε ο κ. Πουλικόγιαννης, «ζήσαμε από πρώτο χέρι τη δράση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής. Αν δεν υπήρχε η αντίδραση του κόσμου, θα είχαμε και άλλα θύματα».

Μιλώντας στο Mega για την ημέρα της επίθεσης είπε ότι μέχρι τότε δεν υπήρξε καμία σύγκρουση με τους Χρυσαυγίτες. «Εκείνοι έχοντας πάρει συμβόλαιο από τους μεγαλοεργολάβους, μέσα σε μια ώρα έστησαν ολόκληρη ενέδρα με αυτοσχέδια όπλα και επιτέθηκαν» τόνισε.

«Η χθεσινή μέρα, η μέρα της ιστορικής απόφασης για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, είναι μέρα χαράς και δικαίωσης. Ωστόσο δεν υπάρχουν αυταπάτες ότι τέλειωσαν όλα, καθώς το δηλητήριο του ρατσισμού και του φασισμού υπάρχει ακόμα στην κοινωνία» υπογράμμισε.

«Ο αγώνας συνεχίζεται», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε: «Είδαμε ένα αυθόρμητο ξέσπασμα του λαού, περίμενε την απόφαση».

 
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top