Επεισοδιακή πτήση: Φώναζε στους επιβάτες να μη φοράνε μάσκα, έβρισε τη σύζυγό του και εκείνη τον χαστούκισε | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Επεισοδιακή πτήση: Φώναζε στους επιβάτες να μη φοράνε μάσκα, έβρισε τη σύζυγό του και εκείνη τον χαστούκισε

21:11 | 20/10/20

«Όλοι σας λένε ψέματα, όσο περισσότερο φοράτε μάσκες, τόσο συνεχίζεται αυτό» έλεγε στο... κήρυγμά του ο αρνητής των μασκών

Επεισοδιακή ήταν η πτήση της EasyJet από το Μάντσεστερ στην Τενερίφη στις 6 Σεπτεμβρίου, όταν ένας άνδρας καλούσε τους επιβάτες να μη φορούν μάσκα με τη σύζυγό του να τον χαστουκίζει. Το βίντεο ήρθε τώρα στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την Daily Mail ένας αρνητής της μάσκας ακούγεται να φωνάζει «Όλοι σας λένε ψέματα, όσο περισσότερο φοράτε μάσκες, τόσο συνεχίζεται αυτό. Ο Θεός να σας προστατεύει, όσο περισσότερο φοράτε αυτές τις μάσκες, ο Θεός να σας βοηθήσει.

Σε εκείνο το σημείο η σύζυγος του συγκεκριμένου άνδρα αντέδρασε και εκείνος της απάντησε: «Σκάσε ηλίθια» και τότε εκείνη τον χαστούκισε.

Η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η αστυνομία παρευρέθηκε στην πτήση λόγω του ότι ένας επιβάτης συμπεριφερόταν ενοχλητικά στο αεροσκάφος και αρνήθηκε να φορέσει τη μάσκα προσώπου του.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top