Γιώργος Καπουτζίδης για την ομοφυλοφιλία: Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου, με φόβισε (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Γιώργος Καπουτζίδης για την ομοφυλοφιλία: Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου, με φόβισε (βίντεο)

12:35 | 20/10/20

«Πέρασα την καραντίνα με τον τότε σύντροφό μου»

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας, ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε μία συγκινητική εξομολόγηση, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ομοφυλοφιλία του, εξήγησε πώς βίωσε τη στιγμή που ανακάλυψε τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, ενώ παραδέχθηκε πως αν θελήσει να αποκτήσει παιδί, θα αλλάξει ακόμη και χώρα. Μίλησε ακόμη για την περίοδο της καραντίνας, την οποία πέρασε στην Αίγινα μαζί με τον τότε σύντροφό του.

«Είχα την τύχη να με βρει η καραντίνα στην Αίγινα, οπότε το βίωσα τελείως διαφορετικά απ’ ό, τι αν ήμουν στην Αθήνα. Ήμουν στην Αίγινα, ήμουν με τον σύντροφό μου τότε εκεί και με τη γειτόνισσά μου με την οποία γίναμε καταπληκτικοί φίλοι μέσα σε αυτή τη διαδικασία», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Λέω τότε γιατί τώρα δεν έχω δεσμό, αλλά ήταν δύο άνθρωποι που υπήρχαν, με βοήθησαν, θέλω να πιστεύω ότι κι εγώ τους βοήθησα και όλο αυτό ήταν πολύ πιο ανθρώπινο και σε μια μικρή κοινωνία όπου έβλεπες ήλιο, θάλασσα, περπατούσα στο βουνό. Δεν ξέρω, στην Αθήνα θα ήταν πολύ δύσκολα».

Ο Καπουτζίδης αναφέρθηκε και στη στιγμή που ανακάλυψε τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

«Ήμουν ένα παιδί που έπαιζε πολύ στη γειτονιά μέχρι και την πέμπτη, έκτη δημοτικού, κάπου εκεί. Μετά έγινα ένα πολύ κλειστό παιδί που πέρασε τα χρόνια της εφηβείας κλεισμένο μέσα στο σπίτι. Η ανακάλυψη της σεξουαλικότητάς μου, η οποία ήταν διαφορετική από αυτή των υπόλοιπων παιδιών ήταν κάτι το οποίο με φόβισε, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, δεν ήξερα τι είμαι, γιατί είμαι», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και ό, τι λέω και ό, τι αγώνα κάνω τώρα πια είναι όχι για μένα, γιατί εγώ αυτό το οποίο ήθελα να κάνω στη ζωή μου, το έχω. Έχω τη ζωή που θέλω, έχω την αποδοχή από τους ανθρώπους που θέλω, είμαι εντάξει».

«Δεν δέχθηκα bullying, προστάτεψα τον εαυτό μου, αλλά είχα και δυνατή προσωπικότητα. Σαν διαδικασία είναι πολύ αγχωτική για ένα παιδί, για έναν έφηβο. Και αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να στρώσω το έδαφος για τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Για την οικογένειά του και πώς αντέδρασε, εξήγησε: «Το έμαθαν πολλά χρόνια πριν, το 1995. Αυτά δεν θέλω να τα λέω, επειδή είναι οικογενειακά μας, τα μιλήσαμε, τα λύσαμε… είμαστε χαμηλών τόνων οικογένεια, είμαστε διακριτικοί, θέλουμε την ησυχία μας… το λύσαμε ωραία, με αγάπη… χαίρομαι που είμαι ένας γιος που κατάφερα με την πορεία μου να κάνω τους γονείς μου περήφανους».


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top