Καιρός: Χειμώνας στη μισή Ελλάδα, καλοκαίρι στην άλλη μισή - Το θερμόμετρο από 20 βαθμούς έως κάτω από το μηδέν | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Καιρός: Χειμώνας στη μισή Ελλάδα, καλοκαίρι στην άλλη μισή - Το θερμόμετρο από 20 βαθμούς έως κάτω από το μηδέν

11:12 | 26/10/20

Μεγάλο εύρος ελάχιστων θερμοκρασιών με αρνητικές στα βορειοδυτικά και 22 βαθμούς στο Καστελλόριζο

Άλλη... εποχή φαίνεται πως έχουν οι περιοχές σε διαφορετικά σημεία της χώρας, καθώς το σκηνικό του καιρού είναι εντελώς διαφορετικό.

Μεγάλο εύρος στις καταγραφές των ελάχιστων θερμοκρασιών σημειώθηκε νωρίς το πρωί σήμερα, με τις τιμές της θερμοκρασίας στα βορειοδυτικά να βρίσκονται οριακά κάτω από το μηδέν, την ίδια ώρα όπου στα νότια καταγράφτηκαν θερμοκρασίες άνω των 20 βαθμών.

Οι ελάχιστες θερμοκρασίες όπως καταγράφτηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, αποτυπώνονται στο χάρτη που ακολουθεί, ενώ πάνω σε αυτόν επισημαίνονται και οι περιοχές όπου κατεγράφησαν οι υψηλότερες και οι χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες.

Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 26/10, η χαμηλότερη ελάχιστη θερμοκρασία καταγράφτηκε στη Βλάστη Κοζάνης και στη Βωβούσα Ιωαννίνων με -0.3 βαθμούς, ενώ η υψηλότερη στο Καστελόριζο με 22.3 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top