Λαγός: Θα είμαι πίσω οικειοθελώς εάν ζητηθεί η κράτησή μου | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Λαγός: Θα είμαι πίσω οικειοθελώς εάν ζητηθεί η κράτησή μου

12:43 | 9/10/20


«Είδαμε τον όχλο να τρομοκρατεί» ισχυρίζεται ο ευρωβουλευτής

Πυρά κατά της κυβέρνησης αλλά και κατά της ελληνικής Δικαιοσύνης εξαπέλυσε ο καταδικασμένος πλέον για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του από τις Βρυξέλλες όπου και βρίσκεται ανέφερε: «Έζησα σε ένα καθεστώς πλήρους τρομοκράτησης όλων των θεσμών στην Ελλάδα, ζήσαμε το απόλυτο δικαστήριο του βουνού. Η δημοκρατία του βουνού επέστρεψε».

«Είδαμε τον όχλο να τρομοκρατεί και να απαιτεί επί πίνακι το κεφάλι 67 αθώων κατηγορουμένων σύμφωνα με μια ψευδέστατη δικογραφία και των οικογένειών τους. Αυτή είναι η δημοκρατία στην Ελλάδα» σημείωσε στο μήνυμά του.

Ισχυρίστηκε ότι θα προσφύγει με όλες τις δυνατότητες που του δίνει η ευρωβουλή, αλλά παράλληλα πως θα επιστρέψει και οικειοθελώς στην Ελλάδα αν ζητηθεί η κράτησή του.

«Ακούγονται κάτι φήμες ότι δεν θα γυρίσω στην Ελλάδα και ότι θα προσπαθήσω να εξαφανιστώ. Δεν ήμουν ποτέ φυγόπονος, δεν έφυγα ποτέ από εκεί που με καλούσε το καθήκον» δήλωσε ο Γιάννης Λαγός και είπε:

«Θα είμαι πίσω οικειοθελώς εφόσον ζητηθεί η κράτησή μου. Δεν κάνω πίσω με τίποτα».

Χαρακτήρισε τη δίκη «αισχρή» και τους δικαστές «ανθρωπάκια που σέρνονται προκειμένου να αναρριχηθούν στα αξιώματα που θέλουν».

«Δεν θα υποκύψουμε, αυτή είναι η δικαιοσύνη τους, τους τη χαρίζουμε» τόνισε.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top