Σεισμός στη Σάμο: Κατέρρευσαν κτίρια στη Σμύρνη - Οι πρώτες εικόνες (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Σεισμός στη Σάμο: Κατέρρευσαν κτίρια στη Σμύρνη - Οι πρώτες εικόνες (βίντεο)

14:31 | 30/10/20

Δείτε τα βίντεο - Η δόνηση έγινε αισθητή και στην Κωνσταντινούπολη

Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της Σάμου ενώ έγινε αισθητός ακόμα και στην Αττική. Ο σεισμός ταρακούνησε και την Τουρκία με τα τουρκικά Μέσα να μεταδίδουν ότι έχουν καταρρεύσει κτίρια στη Σμύρνη.

Οι εικόνες που μεταδίδουν τα τουρκικά Μέσα είναι συγκλονιστικές αφού έχουν πέσει κτίρια και πολίτες ψάχνουν στα συντρίμμια για άλλους ανθρώπους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο σεισμός έγινε αισθητός και στη Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με μαρτυρίες ένα μεγάλο σύννεφο καπνού έχει τυλίξει την πόλη και εκφράζονται φόβοι για κατάρρευση πολλών κτιρίων.

Ο ισχυρός σεισμός με μεγάλη διάρκεια, που είχε επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή 16 χλμ βόρεια βοεριοδυτικά της Σάμου, ταρακούνησε το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας.

Ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου Μιχάλης Μησός είπε στον ΑΝΤ1 ότι ο σεισμός ήταν πάρα πολύ δυνατός και είχε διπλάσια διάρκεια από τον μεγάλο σεισμό της Αθήνας το 1999.


 
  Ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου Μιχάλης Μησός είπε στον ΑΝΤ1 ότι ο σεισμός ήταν πάρα πολύ δυνατός και είχε διπλάσια διάρκεια από τον μεγάλο σεισμό της Αθήνας το 1999. πηγή
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top