Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη στον ελληνικό λαό μετά την απόφαση για τη Χρυσή Αυγή | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη στον ελληνικό λαό μετά την απόφαση για τη Χρυσή Αυγή

11:01 | 7/10/20

Αναμένεται να επισημάνει μεταξύ άλλων ότι στη χώρα μας δεν υπάρχει θέση για μιμητές και οπαδούς του ναζισμού

Τηλεοπτικό μήνυμα προς τον ελληνικό λαό αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να απευθύνει ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την ανακοίνωση της απόφασης για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη το ακριβές χρονικό πλαίσιο.

Στο μήνυμά του ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να Τηλεοπτικό μήνυμα προς τον ελληνικό λαό αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να απευθύνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος ΜητσοτάκηςΤηλεοπτικό μήνυμα προς τον ελληνικό λαό αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να απευθύνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκηςεπισημάνει μεταξύ άλλων ότι στη χώρα μας δεν υπάρχει θέση για μιμητές και οπαδούς του ναζισμού.

Πρόσφατα με άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» είχε επισημάνει ότι «στον μισαλλόδοξο εθνικισμό, αντιτάσσουμε τον γνήσιο πατριωτισμό. Στον ολοκληρωτισμό, τον πλουραλισμό. Στη σύγκρουση, τον διάλογο. Στον διχασμό, την ενότητα. Και στον εξτρεμισμό, τον ορθολογισμό. Ταυτόχρονα, όμως, μεταφράζουμε τη βιωμένη αρνητική εμπειρία σε θετική και γόνιμη εθνική παρακαταθήκη. Γι’ αυτό και υπερασπιζόμαστε κάθε στιγμή τη Δημοκρατία και την ομαλότητα. Με την ισχύ της νομιμότητας. Με σταθερή πίστη στους θεσμούς. Και με συμμάχους μας τους πολίτες»

πηγή
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top