Τραυματισμός μικρής Αλεξίας: Να μην βρεθεί στο δικαστήριο ζήτησε ο κατηγορούμενος - Αρνείται η οικογένεια (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Τραυματισμός μικρής Αλεξίας: Να μην βρεθεί στο δικαστήριο ζήτησε ο κατηγορούμενος - Αρνείται η οικογένεια (βίντεο)

11:44 | 16/10/20

«Μου άφησε ανάπηρο το παιδί»

Αίτημα για ποινική διαπραγμάτευση έκανε ο συνήγορος του 55χρονου που κατηγορείται για τη σφαίρα που δέχτηκε το Πάσχα του 2019 η μικρή Αλεξία,

που έχει μείνει 95% ανάπηρη. Πρόκειται για μια διαδικασία κατά την οποία η εισαγγελέας αποφασίζει για την ποινή του κατηγορουμένου χωρίς να πάει η υπόθεση στο ακροατήριο. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος έχει παραδεχτεί την πράξη του.

«Βάσει ενός καινούριου νόμου μας κάλεσε η εισαγγελέας να προσχωρήσουμε σε ποινική διαπραγμάτευση της υπόθεσης προκειμένου ο κατηγορούμενος να μην βρεθεί στο δικαστήριο. Αυτό το πράγμα δεν έχει ξαναγίνει και δεν θα γίνει δεκτό από τη μεριά μας με καμία κυβέρνηση. Θέλει να δικαστεί μέσα σε τέσσερις τοίχους» είπε ο πατέρας της Λουκάς Σαμαρτζής μιλώντας στο Mega.

«Μου άφησε ανάπηρο το παιδί» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της 8χρονης.

Από τη μεριά του ο ο δικηγόρος της οικογένειας Ανδρέας Μήτσαινας υπογράμμισε πως οι τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα δυστυχώς οδηγούν προς το ευμενέστερο τη θέση του κατηγορουμένου.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top