Τρομακτικό δυστύχημα: Ράφια σουπερμάρκετ γκρεμίζονται σαν ντόμινο, καταπλακώνουν ανθρώπους (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Τρομακτικό δυστύχημα: Ράφια σουπερμάρκετ γκρεμίζονται σαν ντόμινο, καταπλακώνουν ανθρώπους (βίντεο)

12:25 | 5/10/20

Οχτώ τραυματίες και μία νεκρή ήταν ο τραγικός απολογισμός

Το υλικό από το κλειστό κύκλωμα σουπερμάρκετ της Βραζιλίας πιάνει τη στιγμή που τα ράφια του καταστήματος καταρρέουν σαν τραπουλόχαρτα, παρασύροντας το ένα το άλλο.

Οχτώ άνθρωποι, υπάλληλοι και πελάτες, τραυματίστηκαν από το ντόμινο της φρίκης που έλαβε χώρα στο Mateus Atacarejo Mix Supermarket στην πόλη Σάο Λουίς της Βραζιλίας.

Η 21χρονη υπάλληλος Elane de Oliveira Rodrigues ανασύρθηκε νεκρή κάτω από τα ράφια, καθώς την πλάκωσαν την ώρα που τοποθετούσε τα προϊόντα στη θέση της. Εργαζόταν εκεί μόλις 3 μήνες.

Όλοι οι τραυματίες υπέφεραν μικροτραυματισμούς και έχουν βγει πλέον από το νοσοκομείο. Το δυστύχημα συνέβη στις 8:15 το βράδυ της Παρασκευής, όταν το σουπερμάρκετ ήταν γεμάτο κόσμο.

Κάποιες από τις μεταλλικές κατασκευές, για άγνωστο ακόμα λόγο, έπεσαν, παρασύροντας και τα υπόλοιπα ράφια. Όσο σωριάζονται στο έδαφος, ο κόσμος τρέχει πανικόβλητος να σωθεί. Κάποιοι από αυτούς επέστρεψαν στο κατάστημα, αναζητώντας εγκλωβισμένους και τραυματίες.

Ένας άντρας έβγαλε ένα παιδί, που ήταν ευτυχώς καλά στην υγεία του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τοπικών μέσων, οι προσπάθειες απεγκλωβισμού κράτησαν πάνω από 11 ώρες και χρειάστηκαν 270 πυροσβέστες.

Η έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος είναι ακόμα σε εξέλιξη...πηγή
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top