Χάρης Ρώμας: Ο Φατσέας είναι υπαρκτό πρόσωπο – Η συγκίνησή του για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Χάρης Ρώμας: Ο Φατσέας είναι υπαρκτό πρόσωπο – Η συγκίνησή του για τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση (βίντεο)

16:46 | 3/11/20

«Με τον Γεράσιμο μας συνδέει μία αληθινή ανδρική φιλία και τον εμπιστεύομαι απόλυτα»

Καλεσμένοι του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσυ Μάλφα.

Για το αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών μίλησαν και συνάδελφοί τους, ανάμεσά τους και ο Χάρης Ρώμας ο οποίος συνεργάζεται με τον Σκιαδαρέση στο «Καφέ της Χαράς».

Μάλιστα, ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός αναφέρθηκε στο ρόλο του Φατσέα, αποκαλύπτοντας πως ο συγκεκριμένος ρόλος γεννήθηκε από έναν συγκεκριμένο άνθρωπό.

«Μου είχε πει ότι "δεν θα έρθω με τη φίλη μου σήμερα, θα έρθω σόλον". Έτσι μας δημιουργήθηκε, εμένα και της Άννας Χατζησοφιά, ένα κλίμα ότι πρέπει να φτιάξουμε έναν λαϊκό άτομο που έχει όλα αυτά τα γνωρίσματα του Φατσέα», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Για το λόγο που επέλεξε τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση για τον ρόλο του Φατσέα, ανέφερε πως δεν τον γνώριζε προσωπικά πριν από το «Καφέ της Χαράς», αλλά έμεινε άλαλος όταν τον είδε στον κινηματογράφο.

«Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος ηθοποιός που καταφέρνει τα ακραία πράγματα να τα κάνει απολύτως πιστευτά και απολύτως ρεαλιστικά» είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Είχαμε την τύχη να δουλέψουμε με έναν -τέτοιας πρώτης ποιότητας- άνθρωπο, ο οποίος έμελλε να γίνει και ένας από τους πιο αγαπητούς μου φίλους σε αυτή τη δουλειά. Μας συνδέει μια πραγματική φιλία και δεν είναι μονοσήμαντο αυτό… Με τον Γεράσιμο μας συνδέει μία αληθινή ανδρική φιλία και τον εμπιστεύομαι απόλυτα» είπε φανερά συγκινημένος ο Χάρης Ρώμας.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top