Η συγκλονιστική μαρτυρία 40χρονου που είχε κορονοϊό: Οι κρίσεις πανικού και τα κατάλοιπα στο γαστρεντερικό σύστημα (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Η συγκλονιστική μαρτυρία 40χρονου που είχε κορονοϊό: Οι κρίσεις πανικού και τα κατάλοιπα στο γαστρεντερικό σύστημα (βίντεο)

11:11 | 2/11/20

Παρέμεινε για έναν μήνα στο νοσοκομείο

Για τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό μίλησε ένας 40χρονος ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί για

έναν μήνα στο νοσοκομείο απαντώντας έτσι σε όσους αρνούνται ακόμη και τώρα την ύπαρξη της φονικής πανδημίας.

Όπως είπε στο Mega o ψυχολόγος Γιάννης Χατζηλάρης διαγνώστηκε θετικός μετά την ιχνηλάτηση που έγινε στην αδερφή και στον γαμπρό του που νόσησαν αρχικά.

Ο 40χρονος χρειάστηκε να νοσηλευθεί έναν μήνα στο «Σωτηρία», παρόλο που στην αρχή είχε ήπια συμπτώματα όπως δέκατα, διάρροια και ελάχιστο πόνο στο λαιμό.

O κ. Χατζηλάρης ακολουθήσε θεραπεία στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια παρέμεινε νοσηλευόμενος προληπτικά μέχρι να βγουν αρνητικά δύο συνεχόμενα τεστ.

Η δοκιμασία πάντως δεν ήταν μόνο σε σωματικό αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο. «Κέρδισα τη μάχη με τον κορονοϊό αλλά η μάχη συνεχίζεται» εξήγησε.

Ο covid φαίνεται να του άφησε κατάλοιπα στο γαστρεντερικό σύστημα, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκαν και κρίσεις πανικού που, κατά την εκτίμησή του, ενδέχεται να συνδέονται με νευρολογικά προβλήματα που φαίνεται να προκαλεί ο κορονοϊός.

 
Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top