Κρήτη: Μητέρα εγκατέλειψε τον 2χρονο γιο της που πάσχει από καρκίνο | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Κρήτη: Μητέρα εγκατέλειψε τον 2χρονο γιο της που πάσχει από καρκίνο

12:59 | 10/11/20

«Αν δεν πέθαινε από τον καρκίνο θα πέθαινε από την παραμέληση» είπε ο Κώστας Γιαννόπουλος από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Τον γολγοθά που ανεβαίνει ένα παιδάκι από την Κρήτη από τα πρώτα χρόνια της ζωής του αποκάλυψε στον

Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA o πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος.

Όπως ανέφερε, πριν από μικρό χρονικό διάστημα, ο Οργανισμός ενημερώθηκε πως το 2χρονο αγοράκι, η μητέρα του οποίου είχε εξαφανιστεί εγκαταλείποντάς το, έπασχε από καρκίνο και ζούσε κάτω από σοκαριστικά ακατάλληλες συνθήκες.

Το «Χαμόγελο» βρέθηκε στο σπίτι όπου ζούσε το παιδάκι, με τον κ. Γιαννόπουλο να αναφέρει χαρακτηριστικά πως «αν δεν πέθαινε από καρκίνο θα πέθαινε σίγουρα από την παραμέληση και τον τρόπο που ζούσε».

Μετά από παρέμβαση του Αρείου Πάγου, καθώς υπήρχαν διάφορα νομικά κολλήματα, το παιδάκι βρίσκεται πλέον στην αγκαλιά του «Χαμόγελου» αναφέρει το creta24.gr.

Έτοιμο για μεταμόσχευση το αγοράκι

Ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε πως ήδη έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και το παιδί είναι έτοιμο να υποβληθεί σε μεταμόσχευση.

Οι κίνδυνοι παραμένουν πολλοί ωστόσο πλέον έχει αυτό που του έλειψε από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον κόσμο, την αγάπη, τη στοργή, την οικογένεια. Όπως άλλωστε ανέφερε και ο κ. Γιαννόπουλος το 2χρονο αγοράκι δεν έχει γονείς, ή άλλους συγγενείς, «η μοναδική οικογένειά του είναι το Χαμόγελο».

Μάλιστα σε μια μικρή περιπέτεια που αντιμετώπισε πριν από δύο βράδια το παιδί όλοι οι άνθρωποι του Οργανισμού –«όσοι το μεγαλώνουμε» ανέφερε ο πρόεδρος του Χαμόγελου- στάθηκαν δίπλα του σαν να είναι παιδί τους.

«Αυτό που προσπαθούμε όλα αυτά τα χρόνια στο Χαμόγελο είναι να κρατήσουμε τον χαρακτήρα του ημερολογίου του Αντρέα», είπε ο κ. Γιαννόπουλος εμφανώς συγκινημένος.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top