Παίρνουν τα βουνά για να περάσουν την lockdown - Βαρύ το νέο καθολικό «λουκέτο» για τους επιχειρηματίες των ορεινών προορισμών (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Παίρνουν τα βουνά για να περάσουν την lockdown - Βαρύ το νέο καθολικό «λουκέτο» για τους επιχειρηματίες των ορεινών προορισμών (βίντεο)

09:39 | 5/11/20

«Είναι ένα μεγάλο πλήγμα» τονίζει ο δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας και Αντίκυρας

Την ώρα που η χώρα βρίσκεται μόλις μία ανάσα μακριά από το καθολικό lockdown πολλές τουριστικές

περιοχές πλήττονται οικονομικά. Ανάμεσα σε αυτές και η Αράχωβα. Την ίδια στιγμή όλο και περισσότεροι πολίτες παίρνουν τα βουνά για να γλιτώσουν από τον κορονοϊό.

Στο Mega μίλησε το πρωί της Πέμπτης (5/11) ο δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας και Αντίκυρας, Γιάννης Σταθάς ο οποίος υπογράμμισε πως το επικείμενο lockdown που θα τεθεί σε ισχύ για δεύτερη φορά σε οικονομία και κοινωνία, είναι ένα μεγάλο πλήγμα, ιδιαίτερα για έναν τουριστικό δήμο όπως είναι η Αράχωβα.

Ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά «φέτος οι κρατήσεις στον δημοφιλή φθινοπωρινό και χειμερινό προορισμό, ήταν μέχρι σήμερα ιδιαίτερα αυξημένες με την πληρότητα για τα Χριστούγεννα να να φτάνει σχεδόν το 100% καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που προτίμησαν να μην ταξιδέψουν στο εξωτερικό».

«Ευχόμαστε να τα καταφέρουμε και να περιορίσουμε την πανδημία. Πρέπει να σφίξουμε τα δόντια και να προσαρμοστούμε με ό,τι έχουμε καθώς  πρωταρχικός στόχος όλων μας πρέπει να είναι η υγεία» δήλωσε.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top