Πρωτοβουλίες για τη στήριξη των αστέγων από τη Δόμνα Μιχαηλίδου | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Πρωτοβουλίες για τη στήριξη των αστέγων από τη Δόμνα Μιχαηλίδου

12:47 | 8/11/20

Συνδρομητές από τον Δεκέμβριο στο περιοδικό «Σχεδία» τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και φορείς του υπουργείου Εργασίας

Δράσεις για τη στήριξη των αστέγων, αλλά και των πιο ευάλωτων πολιτών, προωθεί η υφυπουργός

Εργασίας, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Στο πλαίσιο αυτό, πριν από λίγες ημέρες, συναντήθηκε με το διευθυντή σύνταξης του περιοδικού δρόμου «Σχεδία», Χρήστο Αλεφάντη, για να συζητήσουν από κοινού δράσεις που θα βοηθήσουν τους άστεγους πολίτες.

Ανάμεσα στις πρωτοβουλίες, που αναφέρθηκαν, είναι και η μηνιαία συνδρομή του περιοδικού από όλα τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και αρκετούς φορείς του υπουργείου Εργασίας. Συγκεκριμένα, από τον Δεκέμβριο, 12 Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας σε όλη την Ελλάδα, καθώς και το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων, το Εθνικό Ίδρυμα Κωφών, το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών και το Παπάφειο Ίδρυμα, γίνονται ετήσιοι συνδρομητές.

Παράλληλα, με δήλωσή της στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κ. Μιχαηλίδου σημειώνει ότι, με την ψήφιση επικείμενου νομοσχεδίου, όλοι οι άστεγοι και οι κακοποιημένες γυναίκες που διαμένουν σε δομές φιλοξενίας θα λαμβάνουν το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα

πηγή

- Επαγγελματική κάμερα υψηλής ανάλυσης Full Hd, με δυνατότητα περιστροφής από 89€ μόνο 69€ - Δεν απαιτεί καταγραφικό ή εγκατάσταση από τεχνικό!

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top