Στήριξη Πολάκη σε Βουνάτσου: «Εμείς με τη Μυρσίνη, εσείς με τον 'Μπάντεν-Μπάντεν'» | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Στήριξη Πολάκη σε Βουνάτσου: «Εμείς με τη Μυρσίνη, εσείς με τον 'Μπάντεν-Μπάντεν'»

13:34 | 30/11/20

Το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook

Με μία νέα ανάρτησή του στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης εξέφρασε την στήριξή του προς την Μυρσίνη Βουνάτσου,

το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από τη Λέσβο, η οποία χθες σε δική της ανάρτηση ενέπλεξε τα θύματα από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι με τα μέχρι τώρα θύματα από τον κορονοϊό στη χώρα.

«Μωρέ θα το γράψω που να χτυπήσετε τον κ@@ο σας κάτω δεξιοί και αριστεροί. Αν για τους 102 νεκρούς του Ματιού γυρεύατε κρεμάλες πέστε μου για τους 2.000+ τι πρέπει να γυρέψουμε;;», έγραψε χαρακτηριστικά η Μυρσίνη Βουνάτσου.

Ο Παύλος Πολάκης  απο την πλευρά του, έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook: «ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΥΡΣΙΝΗ!! Εσείς με τους «Μπάντεν-Μπάντεν». Ου να ΧΑΘΕΙΤΕ τυμβωρύχοι της λίστας πέτσα, που θα (ξανα)πιάσετε στο στόμα σας τη Μυρσινη για να καλύψετε την καταστροφή της πανδημιας που έφερε ο Μωυσης και η παρέα του!!! Ξεγυμνωθηκατε πια!».

Με την αναφορά του στον «Μπαντέν-Μπαντέν» ο κ. Πολάκης φωτογραφίζει τον αντιδήμαρχο Αθηναίων, Νικόλαο Μακρόπουλο, ο οποίος σε χθεσινή του ανάρτηση και εν μέσω πανδημίας, έγραψε στο Facebook, ότι νοσταλγεί το σπίτι του στο Μπάντεν-Μπάντεν της Γερμανίας, αλλά και την αγαπημένη του... Aston Martin, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων.

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top