Συγκινεί ο Στέφανος Κορκολής: Ο καρκίνος με ξαναθυμάται, δεν έχει τελειώσει (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Συγκινεί ο Στέφανος Κορκολής: Ο καρκίνος με ξαναθυμάται, δεν έχει τελειώσει (βίντεο)

13:37 | 13/11/20


Η εξομολόγηση του καλλιτέχνη για την περιπέτεια της υγείας του

Στο «Σπίτι με το MEGA» έρχεται αυτό το Σάββατο ο Στέφανος Κορκολής. Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης, λίγο πριν,

μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περιπέτεια του με τον καρκίνο.

Για το πώς δημοσιοποίησε το πρόβλημά του, ο Στέφανος Κορκολής είπε: «Μίλησα δημόσια σε μία εκδήλωση καρκινοπαθών στην Κρήτη, όπου με είχαν προσκαλέσει για να κάνω μία συναυλία για τους ανθρώπους που έχουν αυτή την ασθένεια. Όταν έκανα τη συναυλία ήταν μόλις είχα πάθει κι εγώ. Έτυχε κάποιος να το τραβήξει αυτό και επειδή ήταν μια περίοδος που δεν είχαν ειδήσεις και έπαιξε. Βεβαίως, μετά όταν ρωτήθηκα όπως ήταν αναμενόμενο απάντησα. Δεν θέλω να ξορκίζουμε τα πράγματα, δεν κάνει. Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε αυτή τη θέση».

Και πρόσθεσε: «Ήμουν μια περίπτωση χειρουργήσιμη. Τα χειρουργεία δεν σταματάνε, ανά τόσο με ξαναθυμάται και πάμε… Δεν έχει τελειώσει. Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι είναι σαν κι εμένα, δεν πάμε εύκολα στον γιατρό να κοιταχτούμε, δεν κάνουμε τσεκ απ. Το ανακάλυψα βάσει συμπτωμάτων. Το τσιγάρο με κατέστρεψε, μου δημιούργησε το πρόβλημα. Το δεύτερο είναι η πρόληψη. Είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει κάποιος για τον εαυτό του. Είναι και το διατροφικό. Τα άλλαξα όλα, το τσιγάρο έφυγε».

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top