ΣΥΡΙΖΑ: Δεύτερο lockdown συνιστά ολική αποτυχία της κυβέρνησης | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

ΣΥΡΙΖΑ: Δεύτερο lockdown συνιστά ολική αποτυχία της κυβέρνησης

10:40 | 5/11/20

«Επί 8 μήνες δεν έκανε τίποτα για να προετοιμάσει τη χώρα»

Την αναγγελία της αυριανής (05/11) συνέντευξης του πρωθυπουργού αναφορικά με την πανδημία του κορονοϊού σχολιάζει μέσω ανακοίνωσής

του ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Όπως τονίζει, «η ανακοίνωση δεύτερου lockdown αποτελεί εκ των πραγμάτων και ολική ομολογία παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησής του κ. Μητσοτάκη να αντιμετωπίσει την υγειονομική κρίση και να προετοιμάσει τη χώρα».

«Περιμέναμε από τον κ. Μητσοτάκη στην αυριανή του παρέμβαση να προσπαθήσει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Να εξηγήσει, πώς αφού έχασε τον έλεγχο της πανδημίας, πώς ενώ επί 8 μήνες δεν έκανε τίποτα για να προετοιμάσει τη χώρα και το ΕΣΥ για το δεύτερο κύμα, πώς αφού το Σάββατο ανακοίνωσε "σχέδιο ενός μήνα", βλέπει τώρα το τραγικό αδιέξοδο της πολιτικής του, βλέπει το ΕΣΥ να έχει φτάσει ήδη στα όριά του και σπεύδει να αναιρέσει το σχέδιό του μόλις μετά από 4 μέρες, και τον εκπρόσωπό του μόλις λίγες ώρες μετά τις πρωινές διαβεβαιώσεις πως δεν επίκειται άμεσα lockdown»,προστίθεται από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολούθως, γίνεται λόγος για έλλειψη συντονισμού της κυβέρνησης, για την οποία σχολιάζει: «Ακόμη όμως και τις αυριανές ανακοινώσεις του κ. Μητσοτάκη έσπευσε να τις προαναγγείλει σήμερα ο εξαφανισμένος από τη διαχείριση της πανδημίας, Υπουργός Υγείας. Μια κυβέρνηση όμως, που δεν μπορεί να συντονιστεί ούτε στις ανακοινώσεις, δύσκολα μπορεί να πείσει και να καθησυχάσει την ελληνική κοινωνία ότι μπορεί να αντιμετωπίσει στοιχειωδώς αποτελεσματικά την υγειονομική αλλά και την οικονομική κρίση που πυροδοτεί».

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top