Το smart watch που εκτός από ρολόι μπορεί να γίνει και ένα υπερσύγχρονο bluetooth ακουστικό | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Το smart watch που εκτός από ρολόι μπορεί να γίνει και ένα υπερσύγχρονο bluetooth ακουστικό

19:06 | 6/11/20

Ένα ρολόι που είναι πραγματικό εργαλείο για όλους

Υπάρχει ένα ρολόι που έχει κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά από την Lamazi το οποίο μοιάζει να έχει βγει από ταινία του  "James Bond". Το "SMART WATCH B31 PLUS X" είναι ένα ρολόι πραγματικά εργαλείο αφού δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να έχει όλα τα δεδομένα στο χέρι του. To μεγάλο πλεονέκτημα του smart watch της Lamazi είναι ότι εκτός από ρολόι μπορεί να γίνει ένα υπερσύγχρονο bluetooth ακουστικό και να τοποθετηθεί στο αυτί του χρήστη ώστε να πραγματοποιήσει την συνομιλία που επιθυμεί.

Επίσης εκτός από την χρήση του ως ακουστικό bluetooth έχει την δυνατότητα να σας ειδοποιεί σε κάθε κλήση που δέχεστε, με δονήσεις στο χέρι σας, δείχνοντάς σας ότι δέχεστε την ανάλογη κλήση. Μία ακόμα λειτουργία που κάνει αυτό το ρολόι πραγματικά ξεχωριστό είναι το γεγονός ότι συνδέεται με το κινητό σας. Σε περίπτωση απομάκρυνσης του ρολογιού από το κινητό σας σε απόσταση μεγαλύτερη των 5 μέτρων σας ειδοποιεί με δονήσεις μέσω του antilost - alarm συστήματος που διαθέτει ώστε να μην υπάρχει ποτέ ο κίνδυνος να το χάσετε ή να σας κλέψουν το κινητό σας τηλέφωνο.

Φυσικά ένα τέτοιο εργαλείο δεν θα μπορούσε να μην καταγράφει του παλμούς του χρήστη , τα βήματα και την απόσταση που διανύει, μάλιστα με τελευταίας γενιάς παλμογράφο που το κάνει αρκετά ακριβής στις ενδείξεις του.

Εκτός από τις παραπάνω λειτουργίες που διαθέτει το Smart watch της Lamazi συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά του τα οποία είναι μία τεράστια μπαταρία των 120Ah γεγονός που το κάνει να χρειάζεται φόρτιση σε κανονική χρήση κάθε 10 με 20 μέρες. Επίσης ένα στοιχείο που το κάνει ξεχωριστό είναι η οθόνη του η οποία είναι amoled full hd-one touch, που σημαίνει ότι είναι πάρα πολύ απλό στην χρήση του ακόμα και για κάποιον που δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ του τεχνολογικές συσκευές. Διαθέτει μπρασελέ υποαλλεργικής σιλικόνης με μοντέρνο δέσιμο ασφαλείας ιδανικό για αθλητικές δραστηριότητες.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το SMART WATCH B31 PLUS X στο επίσημο site της σελίδας και να το παραγγείλετε με αντικαταβολή χωρίς κανένα ρίσκο από την 100% ελληνική εταιρεία που το προμηθεύει στην αγορά.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top