Υπόθεση Folli Follie: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Υπόθεση Folli Follie: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου

12:11 | 12/11/20

Κρίθηκε ότι αν παραμείνει ελεύθερος είναι επικίνδυνος για νέα αδικήματα

«Όχι» είπε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών στο αίτημα αποφυλάκισης, με όρους, του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Folli Follie, Τζώρτζη Κουτσολιούτσου.

Ο γιος του ιδρυτή της εταιρείας είχε προσφύγει στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο μόλις τρεις εβδομάδες μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα να οδηγηθεί στις φυλακές μετά την απολογία του για απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, φέρεται να υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση για απόρριψη του αιτήματος του κ. Κουτσολιούτσου ο οποίος προφυλακίστηκε στις 9 Σεπτεμβρίου καθώς, μεταξύ άλλων, κρίθηκε ότι αν παραμείνει ελεύθερος είναι επικίνδυνος να τελέσει και νέα αδικήματα.

Στην αίτηση του ο κ. Κουτσολιούτσος, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε πως δεν είναι βάσιμος ο λόγος για τον οποίο οδηγήθηκε στη φυλακή αφού έχουν δεσμευτεί όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του, ενώ έχει αποχωρήσει και από τη Folli Follie, που πλέον διοικείται από διορισμένη διοίκηση. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του φαίνεται πως δεν έπεισαν τους αρμόδιους δικαστές.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση έχει κριθεί προφυλακιστέος και ο ιδρυτής της Folli Follie, Δημήτρης Κουτσολιούτσος.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top