Αναβλήθηκε η δίκη του Νότη Σφακιανάκη | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Αναβλήθηκε η δίκη του Νότη Σφακιανάκη

11:59 | 2/12/20

«Η εκδίκασή της αναβάλλεται αορίστως» λέει ο Αλέξης Κούγιας

Δεν θα εκδικαστεί τελικά σήμερα η υπόθεση με κατηγορούμενο τον Νότη Σφακιανάκη, λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την πανδημία.

Σε ανακοίνωση ο συνήγορος του γνωστού τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας αναφέρει πως υπήρξε συνεννόηση με την αρμόδια υπηρεσία της Εισαγγελίας Αθηνών, που προσδιορίζει τις δίκες στην αυτόφωρη διαδικασία και η δικογραφία δεν θα εισαχθεί σήμερα προς εκδίκαση στο Αυτόφωρο.

«Η  εκδίκασή της αναβάλλεται αορίστως, αφού ο κύριος Νότης Σφακιανάκης έχει αφεθεί ελεύθερος και λόγω covid, η φύσις της υποθέσεως δεν είναι από αυτές, των οποίων επιτρέπεται η εκδίκασις με κυβερνητική απόφαση, γιατί κατά την κρίση του γραφείου μας και με τη σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας υπηρεσίας της Εισαγγελίας, δεν επιτρέπεται η εκδίκαση» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας.

Ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη την περασμένη Κυριακή έχοντας στην κατοχή του ένα πιστόλι, για το οποίο δεν διέθετε άδεια και μικροποσότητα ναρκωτικών και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο.

Ο Αλέξης Κούγιας, πάντως, σε δηλώσεις του έχει δώσει το στίγμα της υπερασπιστικής γραμμής του εντολέα του υποστηρίζοντας πως είχε άδεια οπλοφορίας από το 2000 και ξαφνικά, χωρίς κανένα λόγο, η αστυνομία δεν την ανανέωσε το 2017.

«Είχε την πλάνη ότι μπορεί ακόμα να κατέχει το όπλο» έχει υπογραμμίσει ο κ. Κούγιας συμπληρώνοντας πως ο τραγουδιστής ουδέποτε παραδέχθηκε ότι τα ναρκωτικά ήταν για προσωπική του χρήση, σημειώνοντας πως έχει επανειλημμένα  εκφραστεί κατά της χρήσης ναρκωτικών.

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top