Είναι ακόμα ταμπού τα Sex Shop | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Είναι ακόμα ταμπού τα Sex Shop

14:10 | 22/12/20

Είναι ακόμα ταμπού τα Sex Shop;

Στις μέρες μας, στο 2020 η απάντηση πρέπει να είναι όχι. Θα το θέσω διαφορετικά, γιατί πρέπει η προσωπική απόλαυση

του καθενός να είναι ταμπού και απαγορευμένη. Ψάχνοντας σε καταστήματα και online shops, ανακαλύψαμε το Shy2try.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα που πάνω από όλα βάζει την προσωπική σας απόλαυση. Οι ιδιοκτήτες του μου ανέφεραν προσωπικά "ο κόσμος θα πρέπει να πάψει να ντρέπεται, θα πρέπει να δοκιμάζει", εξ ου και το όνομα shy2try. Μότο τους, η απελευθέρωση και μέσα από το κατάστημα προτρέπουν τον κάθε ένα προσωπικά, αλλά και τα ζευγάρια, να δοκιμάσουν νέα παιχνίδια, χωρίς ντροπές.

Μόνο να κερδίσετε έχετε. Μπορεί η ρουτίνα και η καθημερινότητα να φθείρει την σχέση σας ή να καταβάλει εσάς προσωπικά. Κουράζεστε από την δουλειά, δεν έχετε ελεύθερο χρόνο, ακόμη μπορεί να είστε στα όρια σας από ένα συμβάν στο εργασιακό περιβάλλον. Μπείτε σήμερα και διαλέξτε το ερωτικό βοήθημα ή παιχνίδι, που θα σας χαλαρώσει και θα σας προσφέρει μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

Στο shy2try θα βρείτε τεράστια γκάμα βοηθημάτων. Από πολυτελής δονητές, ρεαλιστικά βοηθήματα, αρωματικά κεριά και κρέμες διέγερσης. Αυτό που μπορώ να σας εγγυηθώ είναι πως μετά την χρήση κάποιου προϊόντος, θα ξυπνάτε με διάθεση, θα αλλάξει η όρεξη σας θετικά, ακόμη και η σχέση με τον σύντροφό σας θα πάρει καλύτερη τροπή.

Προσωπικά αν με ρωτάτε, τα αγαπημένα μου προϊόντα είναι: ο δονητής τύπου rabbit My Duchess, το Satisfier Multi 1, το Luna C-String και όλη η κατηγορία διέγερση & ομορφιά, στην οποία θα βρείτε λαδάκια σώματος αρωματικά, αρωματικά κεριά, κρέμες διέγερσης και πολλά άλλα. Αφήστε τα ταμπού στο χθες, μην ντρέπεστε - δοκιμάστε σήμερα.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top