Εξιτήριο για τον 8χρονο που νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του Ρίου με κορονοϊό | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Εξιτήριο για τον 8χρονο που νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του Ρίου με κορονοϊό

13:08 | 21/12/20

Το αγόρι κατάφερε να νικήσει τον ιό και θα κάνει Χριστούγεννα στο σπίτι του

Στο σπίτι του επιστρέφει ο 8χρονος ο οποίος νοσηλευόταν μετά από επιπλοκές του κορονοϊού στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου.

Ο μικρός είχε μεταφερθεί από την Ηλεία στην Πάτρα και εισήλθε στην ΜΕΘ Παίδων για να αντιμετωπιστούν οι σοβαρές επιπλοκές στην υγεία του.

Εδώ και 10 ημέρες, όπως μεταδίδει το tempo24.news κατάφερε και βγήκε νικητής και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στην παιδιατρική κλινική, από όπου σήμερα βγαίνει για να πάει στο σπίτι του και να γιορτάσει με την οικογένειά του τα Χριστούγεννα.

O 8χρονος στις 30 Νοεμβρίου εμφάνισε ένα μεταφλεγμονώδες σύνδρομο που εμφανίζεται σε παιδιά που έχουν νοσήσει ή μολυνθεί από κορονοϊό και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές να δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή.

«Σήμερα είναι μια πολύ όμορφη μέρα για τον Γιάννη μας. Σήμερα βγαίνεις από την Εντατική, θέλουμε να σε συγχαρούμε. Ήσουν δυνατός, νίκησες αυτή την αρρώστια. Σου δίνουμε έναν έπαινο με το όνομά σου» είπε ο γιατρός του παιδιού την ημέρα που αυτό βγήκε από τη ΜΕΘ. «Αυτό είναι ένα κράνος που χρησιμοποιούμε στην Εντατική στα δύσκολα περιστατικά. Γράφει το όνομά σου, γράφει ότι είσαι αστροναύτης. Τα όνειρά σου να τα πραγματοποιήσεις. Αυτή είναι η νίκη της ζωής, να είσαι περήφανος για σένα» συμπλήρωσε.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top