Βρέθηκε η 17χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Ηράκλειο Κρήτης | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Βρέθηκε η 17χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Ηράκλειο Κρήτης

12:35 | 15/1/21

Ανακουφισμένοι οι γονείς της - Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες

Βρέθηκε η 17χρονη Μάγια τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τις 7 Ιανουαρίου από το Ηράκλειο της Κρήτης,

σύμφωνα με το creta24.gr.Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν μαζί με ένα αλλοδαπό, ο οποίος θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου.

Νωρίτερα οι γονείς της, σε μία ύστατη προσπάθεια να πείσουν το κορίτσι να επικοινωνήσει μαζί τους, ανέβασαν ένα βίντεο στο YouTube στα ελληνικά, μητρική γλώσσα του πατέρα της και στα τουρκικά, μητρική γλώσσα της μητέρας της.

«Αγαπητή μου Μάγια, δεν ξέρω αν βλέπεις αυτό το βίντεο. Αν το βλέπεις σε παρακαλώ επικοινώνησε, το χρειαζόμαστε, θέλουμε να ξέρουμε ότι είσαι καλά. Δεν πειράζει, προβλήματα υπάρχουν σε όλες τις οικογένειες. Το ξέρεις και εσύ ότι μπορούμε πολύ εύκολα να τα λύσουμε, που ενδέχεται να νομίζεις ότι έχουμε. Εγώ, η μητέρα σου και ο αδερφός σου σε περιμένουμε στο σπίτι, όποτε νιώσεις εσύ έτοιμη. Δώσε μας μόνο ένα σημάδι ότι είσαι καλά, αυτό θέλουμε» λέει ο μπαμπάς της Μάγιας.

Ο πατέρας της ανήλικης μιλώντας στο cretapost.gr πριν μερικές μέρες, είχε εκφράσει τους φόβους του ότι η 17χρονη ίσως έφυγε με έναν άνδρα, 20 χρόνια μεγαλύτερο από εκείνην.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr το στίγμα από το κινητό τηλέφωνο της 17χρονης, το οποίο είναι απενεργοποιημένο, είχε δείξε ότι η κοπέλα παρέμενε στο Ηράκλειο.

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top