Φρίκη από τις αποκαλύψεις για τον 62χρονο καθηγητή: Φέρεται να κακοποιούσε τον 8χρονο μπροστά σε άλλους ενήλικες (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Φρίκη από τις αποκαλύψεις για τον 62χρονο καθηγητή: Φέρεται να κακοποιούσε τον 8χρονο μπροστά σε άλλους ενήλικες (βίντεο)

13:18 | 22/2/21

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε μακρινή συγγένεια με την οικογένεια του θύματος

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου ο 62χρονος καθηγητής, που

φέρεται να κακοποιούσε έναν 8χρονο για επτά χρόνια. Ο εν ενεργεία καθηγητής σε σχολείο στο Περιστέρι συνελήφθη καθώς ο 15χρονος πλέον μαθητής, κατέθεσε καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση.

Οι αποκαλύψεις για τη δράση του προκαλούν αποτροπιασμό.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, που μετέδωσε το MEGA, ο καθηγητής κακοποιούσε τον μαθητή επί επτά χρόνια, από όταν δηλαδή ο ανήλικος ήταν οκτώ χρονών. Μάλιστα έφτασε σε σημείο να κακοποιεί το παιδί παρουσία άλλων ανηλίκων.

Οπως μεταδίδεται ο 62χρονος συνδεόταν και με μακρινή συγγένεια με την οικογένεια του μαθητή. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο ανήλικος πήγαινε αρκετές φορές στο σπίτι του καθηγητή.

Οι αστυνομικοί που προχώρησαν στη σύλληψη του καθηγητή, κατάσχεσαν επίσης τον υπολογιστή, αλλά και το κινητό του για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν και άλλα θύματα.

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top