Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν θέλω να πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα γκέι (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν θέλω να πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα γκέι (βίντεο)

11:46 | 3/2/21

«Δεν θέλω επίσης να έρχονται στο θέατρο και να με βλέπουν άνθρωποι που δεν θέλουν ένα γκέι»

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο Άλλος» ήταν το βράδυ της Τρίτης, ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο  πώς οι γονείς του αντιμετώπισαν ότι ο ίδιος είναι ομοφυλόφιλος, για το πώς μπορεί να απομάκρυναν ανθρώπους που ήταν επικριτικοί ως προς τη δική του αποκάλυψη καθώς επίσης αναφέρεται και στον ρόλο της πολιτείας και του κράτους ως προς αυτό το ζήτημα της ισότητας.

«Νιώθω ότι είμαι πάντα ξεκάθαρος με τον κόσμο. Όλοι οι γκέι είναι ανοιχτοί με το περιβάλλον τους. Αυτό που με προβλημάτιζε πάντοτε, δεν ήταν το αν θα χάσω κοινό ή διαφήμιση ή θα με σταματήσει να με θέλει ένα κανάλι. Δεν θέλω να πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα γκέι ή σε μια διαφήμιση που δεν θέλουν ένα γκέι και δεν θέλω επίσης να έρχονται στο θέατρο μου και να με βλέπουν άνθρωποι που δεν θέλουν ένα γκέι. Να κάτσουν σπίτι τους».

Και πρόσθεσε: «Το μόνο που με απασχολούσε επειδή ήμουν 600 χλμ μακριά από την πόλη μου, δεν ήθελα να ταλαιπωρηθούν με σούσουρο οι γονείς μου. Μόνο αυτό. Όταν κατάλαβα ότι δεν έχουν κανένα θέμα και έχουν την ικανότητα, τη σιγουριά και την πίστη όποιος είναι να κάνει σούσουρο να τον κάνουν πέρα, όταν κατάλαβα ότι αυτό θα κάνουνε, ηρέμησα. Πιστεύω αν συνέβη με γνωστούς τους πολύ εύκολα θα τους έκαναν πέρα. Τους αγαπώ πάρα πολύ και μου έχουν λείψει».

Στη συνέχεια αναφέρθηκαν στην τοποθέτηση του Νικόλα Γιατρομανωλάκη στο υπουργείο Πολιτισμού. «Ένας αξιόλογος άνθρωπος. Είναι πολύ σημαντικό, είναι ένα βήμα και είναι καλό ότι υπάρχουν άνθρωποι στον πολιτικό χώρο που θα βοηθήσουν για να αποκτήσουν δικαιώματα τα LOATKI άτομα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top