Νέα καταγγελία για σκηνοθέτη: «Μας ζήτησε να αυνανιστούμε στη σκηνή, χαστούκισε την άλλη κοπέλα» | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Νέα καταγγελία για σκηνοθέτη: «Μας ζήτησε να αυνανιστούμε στη σκηνή, χαστούκισε την άλλη κοπέλα»

14:03 | 15/2/21

Η ηθοποιός Χρύσα Διαμαντοπούλου εξομολογήθηκε την άσχημη εμπειρία που είχε πάνω στην σκηνή

Ακόμα μια νέα καταγγελία έρχεται στο φως και αφορά τον καλλιτεχνικό χώρο. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός Χρύσα Διαμαντοπούλου μιλώντας

στην κάμερα της ΕΡΤ αναφέρθηκε στην σεξιστική και βίαιη συμπεριφορά που φέρεται να έζησε στο χώρο του θεάτρου από σκηνοθέτη ο οποίος της ζήτησε να αυνανιστεί πάνω στην σκηνή.

«Σε ένα κλασικό κείμενο του Γιάννη Ρίτσου μάς ζήτησε να αυνανιστούμε στη σκηνή. Το κάναμε μέχρι ενός σημείου θεατρικά, μετά γινόταν όλο και πιο προσωπικό. Είπαμε στοπ, αυτό δεν είναι τέχνη. Άρχισε να φωνάζει, να ουρλιάζει και πήγε σε μια κοπέλα που τη θεωρούσε τον αδύναμο κρίκο και τη χαστούκισε», είπε αρχικά η Χρύσα Διαμαντοπούλου.

Η Χρύσα Διαμαντοπούλου πρόσθεσε επίσης: «Αυτός ήταν ένας τρόπος που δρούσαν αυτοί οι άνθρωποι γνωρίζοντας ότι έχουν εξουσία. Δε θα σταματήσει να με στοιχειώνει, αποφάσισα να μιλήσω για τα νέα παιδιά που ξεκινάνε τώρα, την κόρη μου που είναι 13 ετών και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να βρεθεί σε τέτοιο περιβάλλον. Δεν χρειάζεται να φεύγουμε τρέχοντας, μπορούμε να μιλήσουμε πια».

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top