Παύλος Χαϊκάλης για σεξουαλικές παρενοχλήσεις: Τέτοιες συμπεριφορές υπήρχαν πάντα στο θέατρο (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Παύλος Χαϊκάλης για σεξουαλικές παρενοχλήσεις: Τέτοιες συμπεριφορές υπήρχαν πάντα στο θέατρο (βίντεο)

12:18 | 3/2/21

«Είναι ένα παιχνίδι εξουσίας»

Για τον καταιγισμό καταγγελιών που αφορούν σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάτρου και όχι μόνο μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη την Τετάρτη (3/2) ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης.

«Τέτοιες συμπεριφορές υπήρχαν πάντα στο θέατρο από ονόματα παλαιότερων φουρνιών που έχουμε αγαπήσει, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές» τόνισε στον Mega.

«Πάντα υπήρχε μια καταπίεση και σεξουαλική συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες και όπως πάντα, έτσι και τώρα κυριαρχεί ο φόβος του στιγματισμού», υποστήριξε ο ηθοποιός.

«Είναι ένα παιχνίδι εξουσίας», είπε χαρακτηριστικά. «Η γυναίκα δεν μπορεί να αποτελεί δοχείο ηδονής ούτε είναι οικόπεδο προς καταπάτηση, είναι συνεργάτης, πηγή δημιουργίας, πρέπει να αντιμετωπίζεται με πολύ διαφορετικό τρόπο», πρόσθεσε.

Αποκάλυψε πως τέτοιες συμπεριφορές ήταν γνωστές και κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα ακούγοντας τις καταγγελίες. «Θα πρέπει να υπάρχει το στοιχείο της μετάνοιας και της συγγνώμης», επεσήμανε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο ίδιος όπως σημείωσε έχει υπάρξει μάρτυρας ανάλογων συμπεριφορών, μην μπορώντας ωστόσο να μιλήσει εξ ονόματος άλλων ανθρώπων, αυτό που επεσήμανε είναι πως από δω και πέρα τα θύματα πρέπει να μιλάνε και να μην φοβούνται.

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top