Πελώνη: Η κυβέρνηση στηρίζει την Λίνα Μενδώνη | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Πελώνη: Η κυβέρνηση στηρίζει την Λίνα Μενδώνη

14:31 | 22/2/21

Συζήτηση πολιτικών αρχηγών την Πέμπτη για την επικαιρότητα - Πρωτοβουλίες για το ελληνικό metoo θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός

Την στήριξη της κυβέρνησης στο πρόσωπο της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη εξέφρασε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Η κυβέρνηση στηρίζει την κα Μενδώνη, είναι μία καλή υπουργός, με καλό έργο στο υπουργείο Πολιτισμού. Απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού» είπε, χαρακτηρίζοντας ωστόσο ατυχή της έκφρασή της κατά την πρόσφατη συνέντευξη τύπου, όπου είχε μιλήσει για «επικίνδυνο άνθρωπο» αναφερόμενη στον κρατούμενο αυτή τη στιγμή στη ΓΑΔΑ, Δημήτρη Λιγνάδη.

Πρωτοβουλίες για το ελληνικό metoo θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός

«Η χώρα χρειάζεται κώδικες δεοντολογίας, ένα πλαίσιο που θα αποτρέπει την κάθε μορφής κακοποίηση, θα εκπαιδεύει στο σεβασμό και θα καλλιεργεί την κοινωνική συμβίωση με όρους αξιοπρέπειας από όλους προς όλους. Η Κυβέρνηση θα λάβει συνολικές πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση. Τις πρωτοβουλίες θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός» είπε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήδη ζήτησε συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών την Πέμπτη για όλα τα θέματα της επικαιρότητας με προεξέχον την ποιότητα του δημοσίου διαλόγου. Γιατί ένα πρόβλημα κοινωνικό κινδυνεύει να χάσει την ουσία του, να οδηγήσει σε πλαστούς διχασμούς και να εκτροχιάσει τον δημόσιο διάλογο. Αυτό πρέπει να το προλάβουμε. Και να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους».

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top