Σταμάτης Γονίδης: Κάποιοι κακόβουλοι απομονώνουν μέρος μιας ολόκληρης συνέντευξης | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Σταμάτης Γονίδης: Κάποιοι κακόβουλοι απομονώνουν μέρος μιας ολόκληρης συνέντευξης

13:55 | 17/2/21

«Αυτή είναι η ανθρωποφαγία της κακής δημοσιογραφίας»

Tην δική του απάντηση για την δήλωση περί βιασμών που έχει προκαλέσει σάλο, έδωσε ο Σταμάτης Γονίδης.

O γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «ΣουΚου Family» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων:

«Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου. Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις».

Η ομάδα της εκπομπής διαφώνησε με πολλά από τα λεγόμενα του τραγουδιστή, με την Αντελίνα Βαρθακούρη να αναφέρει: «Είμαι αντίθετη. Δεν δέχομαι ότι αν ένα θύμα που έχει κακοποιηθεί, δεν θα του συμβεί. Δεν έχουμε όλη την ίδια δύναμη και τον ίδιο χαρακτήρα».

Μετά το κύμα αρνητικών σχολίων, ο Σταμάτης Γονίδης θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του ρίχνοντας τα «βέλη» του στην Αντελίνα Βαρθακούρη.

Όσα έγραψε στο Facebook ο Σταμάτης Γονίδης:

«Κάποιοι κακόβουλοι απομονώνουν ένα μέρος μιας ολόκληρης συνέντευξής μου (δεν το κάνουν μόνο σε εμένα αυτό) για να αυξήσουν τα νούμερα τηλεθέασης και να εκθέσουν τον κάθε επώνυμο που παίρνουν συνέντευξη.

Ενώ υπήρχαν τόσο όμορφα και ωφέλιμα πράγματα σε αυτή την κουβέντα. Αυτό που συνέβη είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθώ κάποια άσχημα σχόλια. Αυτή είναι η ανθρωποφαγία της κακής δημοσιογραφίας.

Αυτό που με λυπεί είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία δε σεβάστηκε τη φιλία και την αλληλοεκτίμηση που έχω με τον πεθερό της…

Δεν σπιλώνεται η δική μου υπόσταση γιατί ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Σταμάτης» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γονίδης.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Σταμάτης Γονίδης στο Facebook:

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top