Χρήστος Παππάς: Άφαντος ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής – Έρευνα σε πέντε χώρες | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Χρήστος Παππάς: Άφαντος ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής – Έρευνα σε πέντε χώρες

13:41 | 1/3/21

Πιθανόν να ζει ντυμένος ως μοναχός

Από τις 7 Οκτωβρίου 2020, αμέσως μετά την έκδοση καταδικαστικής απόφασης από το δικαστήριο, αγνοείται ο φυγόποινος υπαρχηγός της

Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς. Η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται στα ίχνη του έπειτα από την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίε της Real News, τα τελευταία 24ωρα οι έρευνες των Αρχών έχουν επικεντρωθεί σε πέντε συγκεκριμένες χώρες τόσο στη Γηραιά Ήπειρο όσο και αλλού, καθώς υπάρχουν πληροφορίες για σχέσεις του φυγόποινου ακροδεξιού με νεοναζιστικές ομάδες στις συγκεκριμένες χώρες. Ωστόσο, οι έρευνες της Ιντερπόλ φαίνεται πως επικεντρώνονται στη Σερβία, σε ένα συγκεκριμένο μοναστήρι παλαιοημερολογιτών.

H ΕΛ.ΑΣ., μόλις έγινε αντιληπτή η εξαφάνιση του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, πραγματοποίησε μυστικές έρευνες στο Άγιον Όρος και, μάλιστα, σε δύο συγκεκριμένα μοναστήρια, τα οποία δεν είναι ελληνικά.

Από αυτές τις έρευνες φαίνεται να προέκυψαν πληροφορίες για τη φυγή του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής σε βαλκανική χώρα. Πρόκειται για πληροφορίες που άμεσα εκμεταλλεύτηκαν οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι θεωρούν πολύ πιθανό ο Χρήστος Παππάς να ζει πλέον ντυμένος ως μοναχός.


Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top