Ο πρίγκιπας Φίλιππος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Ο πρίγκιπας Φίλιππος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά

13:45 | 4/3/21

Θα παραμείνει για ημέρες στο νοσοκομείο - Η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ

Σε μια επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση για μια προϋπάρχουσα πάθηση στην καρδιά του υποβλήθηκε ο πρίγκιπας Φίλιππος, όπως ανακοίνωσαν σήμερα τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ θα παραμείνει στο νοσοκομείο για θεραπεία, ανάπαυση και ανάρρωση για κάποιον αριθμό ημερών, αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος μπήκε στο νοσοκομείο στις 16 Φεβρουαρίου, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία προκειμένου να δεχτεί θεραπεία για μια αδιευκρίνιστη λοίμωξη, που όμως δεν σχετίζεται με την COVID-19.

Ειδικότερα, ο Φίλιππος, δούκας του Εδιμβούργου, εισήχθη στο ιδιωτικό νοσοκομείο King Edward VII πριν από δύο εβδομάδες για θεραπεία για μια απροσδιόριστη, μη σχετιζόμενη με την COVID-19, λοίμωξη. Την περασμένη Δευτέρα μεταφέρθηκε στο St Bartholomew’s Hospital για περαιτέρω θεραπεία και παρακολούθηση.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος γίνεται 100 τον ερχόμενο Ιούνιο. Γεννήθηκε το 1921 στην Ελλάδα, πριν η οικογένειά του εξοριστεί από τη χώρα όταν ο ίδιος ήταν βρέφος. Ο αρχικός του τίτλος ήταν «πρίγκιπας Φίλιππος της Ελλάδος και της Δανίας», αλλά μετά τον αρραβώνα του με την Ελισάβετ Β΄ του Ηνωμένου Βασιλείου χρίστηκε «Δούκας του Εδιμβούργου».

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top