Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στη Βουλή με τον νεκρό 23χρονο (βίντεο) | TheBlog.gr

warning
Έχετε φορτώσει την έκδοση για υπολογιστές, για καλύτερη εμπειρία χρήσης μεταβείτε στην έκδοση για κινητά με ένα
κλικ εδώ

Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στη Βουλή με τον νεκρό 23χρονο (βίντεο)

11:54 | 19/3/21

Δώρο ζωής τα όργανα του, ολοκληρώθηκαν οι μεταμοσχεύσεις νεφρών και καρδιάς

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντουκουμέντο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από τη στιγμή του δυστυχήματος έξω από τη Βουλή, που έκοψε το νήμα της ζωής του 23χρονου Ιάσωνα.

Στο βίντεο, που έδειξε το MEGA, φαίνεται από ψηλά η στιγμή του σύγκρουσης, όταν η μοτοσικλέτα χτυπά στο πίσω μέρος του υπηρεσιακού οχήματος της ΕΛ.ΑΣ., επί της Βασιλίσσης Σοφίας, όταν αυτό έστριψε για να μπει στο Κοινοβούλιο.

Δώρο ζωής τα όργανα του 23χρονου

Τα όργανα του Ιάσωνα έχουν ήδη δοθεί, οι νεφροί σε δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη, η καρδιά σε έναν 45-50 ετών άνδρα που είχε μηχανική υποστήριξη, οι πνεύμονες στην Ιταλία (συνολικά σε έξι ανθρώπους).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Ιάσωνα στέλνει συγκινημένη η σύζυγος του άντρα που έλαβε την καρδιά του νεαρού άνδρα.

«Έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Έχουμε περάσει έξι πολύ δύσκολα χρόνια, με άγχος, στεναχώρια, πολύ κούραση, που δεν χάσαμε ποτέ όμως την ελπίδα, την αισιοδοξία, το χαμόγελό μας. Νομίζω αυτό μας έκανε πιο δυνατούς. Το μεγαλείο αυτής της χαροκαμένης οικογένειας είναι παράδειγμα προς μίμηση γιατί η μνήμη των αγαπημένων μας δίνοντας νέα ζωή παραμένει ζωντανή και αξιομνημόνευτη», αναφέρει στον Alpha η σύζυγος.

πηγή

Σχετικές ετικέτες:
Σχετικά άρθρα

Σχόλια αναγνωστών

back to top